Navodi nisu točni

Možemo o sastanku sa SDP-om: Održat ćemo ga tek nakon drugog kruga izbora

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Tomislav Tomašević o rezultatima izbora
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Zagreb: Konferencija za medije Možemo! i Zagreb je naš! te koalicijskih partnera
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
Zagreb: Osnivačka skupština stranke Možemo!
19.05.2021.
u 11:14
- Nastavno na velik broj upita o navodnom današnjem sastanku predstavnika Možemo! i SDP-a o konstituiranju većine u Skupštini grada Zagreba, ovim vas putem obavještavamo kako navodi u tekstu nisu točni, poručuju iz Možemo.
Pogledaj originalni članak

Platforma Možemo! oglasila se još jednom vezano za informacije o pregovorima sa SDP-om oko formiranja većinme u gradskoj skupštini.

- Nastavno na tvrdnje na naslovnici jednog dnevnog lista i velik broj upita o navodnom današnjem sastanku predstavnika Možemo! i SDP-a o konstituiranju većine u Skupštini grada Zagreba, ovim vas putem obavještavamo kako navodi u tekstu nisu točni. Nikakav sastanak se neće danas održati, a kako je kandidat za gradonačelnika Tomislav Tomašević i najavio, razgovori će se voditi tek nakon drugog kruga lokalnih izbora - poručili su iz Možemo!.

Video - Sandra Benčić iz Možemo: Zagreb više neće biti HDZ-ov i Škorin bankomat. Vidi se da ga nije briga za grad

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FA
Farsa
17:26 19.05.2021.

Ljudi su rekli što misle o SDP-u i Klisoviću. Vi idete sa njima pregovarati o suradnji?! Prodavači magle i jedni i drugi.