UŽAS U MAĐARSKOJ

Mučni detalji ubojstva blizu hrvatske granice: Otac ubio sina (2), danima prije objavljivao slike municije

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: Christopher Kingswood/NEWS SYNDI
16.10.2024.
u 09:51
Jedna od njegovih posljednjih objava sadržavala je zagonetne riječi: „Današnji dan bit će odlučujući, kako u mom poslovnom, tako i obiteljskom životu. Ispričavam se svim dragim prijateljima i klijentima.”
Pogledaj originalni članak

Pojavili su se novi, šokantni detalji stravičnog ubojsta koji se zbio nedaleko od hrvatske granice o kojem smo jučer pisali.  U mađarskom selu Zákány pronađeno je mrtvo dvogodišnje dijete, za koje se kasnije otkrilo da ga je ubio vlastiti otac. Nakon tog stravičnog čina, muškarac je pokušao počiniti samoubojstvo, ali je preživio te je s teškim ozljedama opasnim po život hitno prevezen u bolnicu. Trenutno se nalazi pod strogim policijskim nadzorom, dok je protiv njega pokrenut postupak zbog sumnje na ubojstvo.

Prema mađarskom portalu Sonline.hu, 37-godišnji muškarac, koji je bio u lošem psihičkom stanju, ubio je svoje dijete prošlog petka. Roditelji su živjeli odvojeno, a muškarac je dijete odveo od majke iz mjesta Csurgó, navodno u stanju zbunjenosti. Nekoliko dana prije samog ubojstva, otac je na svojim društvenim mrežama dijelio uznemirujuće objave i snimke uživo, uključujući slike municije. Jedna od njegovih posljednjih objava sadržavala je zagonetne riječi: „Današnji dan bit će odlučujući, kako u mom poslovnom, tako i obiteljskom životu. Ispričavam se svim dragim prijateljima i klijentima.”

Prema informacijama obitelji, muškarac je planirao ubiti i svoju bivšu partnericu, majku djeteta. Tijekom vikenda ju je pozvao na razgovor kako bi pokušali riješiti probleme u vezi, no susret se nije dogodio. Majka je u ponedjeljak prijavila da dijete nije vraćeno kući, a policija je reagirala ulaskom na imanje istog dana. Nažalost, tragedija je već bila u tijeku – otac je pokušao sebi oduzeti život pucajući u glavu kad je shvatio da je policija stigla.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.