nesvakidašnji prizor

VIDEO Nevjerojatna snimka iz Splita: Muškarac 'visio' s rampe trajekta u luci, Jadrolinija pojasnila što se dogodilo

Foto: Screenshot
VIDEO Nevjerojatna snimka iz Splita: Muškarac 'visio' s rampe trajekta u luci, Jadrolinija pojasnila što se dogodilo
07.07.2024.
u 11:12
"Posada je po dojavi o putniku na rampi brzom intervencijom spriječila razvoj još opasnije situacije za putnika", kazali su iz Jadrolinije
Pogledaj originalni članak

Nesvakidašnji incident dogodio se na našoj obali, a snimka se od jučer širi društvenim mrežama. Naime, muškarac je visio na rampi trajekta Petar Hektorović koji je isplovljavao iz luke. On je, kako se čini prema snimci, bio odjeven u kratke hlače, a preko ramena imao prebačen ručnik. Kako doznajemo iz Jadrolinije, muškarac nije imao putnu kartu. Do incidenta je došlo jučer u 15 sati u splitskoj trajektnoj luci na rampi trajekta Petar Hektorović tijekom isplovljavanja broda iz Splita za Vis. 

"Riječ je o putniku koji je bez putne karte i pri samom odlasku trajekta iz luke pokušao ući na trajekt. Posada je po dojavi o putniku na rampi brzom intervencijom spriječila razvoj još opasnije situacije za putnika", kazali su iz Jadrolinije.

Na Facebook stranici "Volim Komižu", na kojoj je podijeljena snimka, nanizali su se komentari na ovaj događaj, a neki od njih su: "Kad zakasniš na trajekt, a cura te čeka u Komiži", "Plivaj sinko plivaj. Ljubav nema granice", "Je li moguće?!".

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

KR
kremenko
07:30 15.09.2024.

Pali na guranje

Avatar Asterix
Asterix
11:54 07.07.2024.

Meni ovaj izgleda k'o lokalni lero. Taj vjerojatno nikad ne plaća kartu.

CH
chemica
12:31 07.07.2024.

Švercanje na pulferu, kak bi stari purgeri rekli. Istina, radilo se o tramvaju, a ovaj genij napravio zastoj na Petru Hektoroviću.