Građani potreseni

Strava u Osijeku: Muški leš s glavom odvojenom od tijela pronađen na pruzi

Foto: Suzana Lepan Štefančić
Mjesto gdje je pronađeno tijelo u Osijeku
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Osijek: Policijski očevid uz prugu gdje je pronađeno tijelo muškarca
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Osijek: Policijski očevid uz prugu gdje je pronađeno tijelo muškarca
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Osijek: Policijski očevid uz prugu gdje je pronađeno tijelo muškarca
09.07.2022.
u 15:19
Pronađen je u 13.15 sati preko puta zgrade na Vijencu Ivana Meštrovića 27, izvijestila je policija.
Pogledaj originalni članak

Nepoznati muški leš s glavom odvojenom od tijela pronađen je danas na željezničkoj pruzi u Osijeku. Pronađen je u 13.15 sati preko puta zgrade na Vijencu Ivana Meštrovića 27, izvijestila je policija.

Kako doznajemo, određeni tragovi pronađeni su na vlaku koji je u kobno vrijeme prometovao na toj relaciji, Osijek - Beli Manastir, pa je očevid nastavljen na željezničkom kolodvoru. Tijelo je prevezeno na obdukciju u KBC Osijek gdje će se pokušati utvrditi točan uzrok smrti.

Uz mrtvu osobu nisu pronađeni dokumenti.

"Vlak neće ići sigurno"

"Vidjelo se u daljini da su policajci došli. U 13:20 mi je išao vlak. Vlak je naišao i onda su mu policajci mahali da stane, pa se vlak vratio na stanicu i započeo je očevid. Policajac je rekao da taj vlak sigurno neće ići zbog očevida jer su pronašli beživotno tijelo", kazala je svjedokinja i navela kako sad čeka drugi vlak. "Rekli su mi 'nađite drugo prijevozno sredstvo'. Koje? Autobusa nema za Beli Manastir. Ničeg nema za Beli Manastir", ustvrdila je.

"Ja sam pak sad došla. Vidjela sam tamo očevid. Primijetila sam da je neka glava unutar tračnica, a da je tijelo van tračnica", ispričala je druga žena. 

U policiji još ne mogu još izvijestiti je li riječ o naletu vlaka s obzirom da je tijelo nađeno na pruzi ili o ubojstvu. Inače, riječ je o naselju Vijenac Ivana Meštrovića s velikim brojem stanovnika koji su prilično potreseni ovim događajem.

Nedaleko od mjesta gdje je tijelo pronađeno nalazi se i dječji vrtić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Mistborn
Mistborn
17:16 09.07.2022.

Nalet vlaka ili ubojstvo, velite. Nema trećeg? A suicid?

DU
Deleted user
20:21 09.07.2022.

Zašto taj srbizam, leš? Valjda truplo? I Krleža kaže kako su Hrvati svoj jezik, kao truplo, izbacili kroz prozor, i uzeli srpski za svoj.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:46 13.07.2022.

"Tijelo je prevezeno na obdukciju u KBC Osijek gdje će se pokušati utvrditi točan uzrok smrti"??? Pa valjda je uzrok smrti to što je glava odvojena od tijela.