promet usporen

Na autocesti kod Bosiljeva nakupilo se 30-ak cm vode

Foto: Zdravko Bičak/VLM
polava na autocesti
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
pljusak u zagrebu (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
pljusak u zagrebu (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
pljusak u zagrebu (1)
09.06.2011.
u 14:44
Promet je tim dijelom autoceste usporen, a kolnici su mokri i u ostalim dijelovima zemlje.
Pogledaj originalni članak

Autocesta prema Bosiljevu preplavljena je vodom. Na fotografiji snimljenoj na mjestu događaja vidi se da visina vode doseže i 30 centimetara, što vožnju čini gotovo nemogućom. Uvjeti na cesti izrazito su loši te iz Hrvatskog autokluba izvještavaju da se između Karlovca i Bosiljeva 1, od 49. do 50. kilometra, u oba smjera vozi usporeno, a vozače mole za oprez.

Kolnici su mokri u svim dijelovima zemlje; u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji, Slavoniji te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Prema podacima Hrvatskog hidrometeorološkog saveza, svi bismo tek sutra mogli odahnuti. Naime, prognoza za sutra kaže će biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku i većinom suho. U noći i ujutro ponegdje na Jadranu i u zapadnoj unutrašnjosti još malo kiše, a rijetki i kratkotrajni poslijepodnevni lokalni pljuskovi mogući su uglavnom u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

VI
vidimškoj
21:42 09.06.2011.

očito se ti nikad nisi vozija na auto putu po Italiji,Njemačkoj ili Nizozemskoj. Da na ovom djelu cesta pada samo dva milimetra na njoj vode ne bi bilo. Ovako su vozači mogli igrat vaterpolo.

Avatar Mali_Matek
Mali_Matek
17:01 09.06.2011.

tko je vidio trošit novac na odvodnju, trebalo za kuću, vikendicu, gliser, jahtu..... imaju vatrogasci one pumpe pa će ispumpat vodu ako zatreba.....

MI
mirni
15:46 09.06.2011.

odvodnja je odlicno rijesena - šatro Drugi bi se trebali na nas ugledati ;) lol