Pojačanje

Na autocesti kod Županje četiri ekipe hitne pomoći 24 sata

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Na autocesti kod Županje četiri ekipe hitne pomoći 24 sata
03.07.2014.
u 11:47
Pripremljene su četiri ekipe koje će se izmjenjivati tako da će non-stop biti spremne pomoći i pokrivati autocestu A3 u slučaju prometnih nesreća
Pogledaj originalni članak

Na autocesti A3 Zagreb - Bajakovo, na dionici kroz Vukovarsko-srijemsku županiju, od Slobodnice do graničnog prijelaza Bajakovo, od prošlog vikenda do kraja rujna, dežurat će stalne ekipe hitne pomoći 24 sata dnevno. Pripremljene su četiri ekipe koje će se izmjenjivati tako da će non-stop biti spremne pomoći i pokrivati autocestu A3 u slučaju prometnih nesreća.

Ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije, Mato Matić kaže da su za ove potrebe kada je u ljetnim mjesecima više posla, dodatno uposlili četiri liječnika, četiri medicinske sestre, tehničara i četiri vozača. Prošle godine je od lipnja do kraja rujna ovom dionicom prošlo milijun vozila i više od tri milijun putnika.

U slučaju neke velike prometne nesreće, Grad Županja, općine Babina Greda, Štitar, Bošnjaci, Nijemci i Vrbanja koje su uz autocestu A3, organizirale su službe koje će priskočiti u pomoć i pomoći vozačima i putnicima tako što će im osigurati smještaj i hranu.

>> Na hrvatskim cestama dežuraju dodani prometni timovi hitne medicinske službe

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.