noć bez pomaka

Na barikadama mirno, zbog bagera Srbi pozvani na uzbunu

Foto: Reuters/Pixsell
Na barikadama mirno, zbog bagera Srbi pozvani na uzbunu
23.10.2011.
u 11:35
Postrojbe KFOR-a se nalaze nedaleko srpske barikade, na kamionima koji su bili ranija barikada, ali su je međunarodne snage zauzele i otjerale Srbe
Pogledaj originalni članak

Srbi su i prošlu noć proveli na barikadama na sjeveru Kosova, a jedina značajnija aktivnost je nešto prije šest sati zabilježena na barikadi u mjestu Jagnjenica, gdje je KFOR ranije zaposjeo neke od kamiona kojima je zapriječena cesta prema prijelazu Brnjak, nakon što su pripadnici KFOR-a upalili motor na bageru, Srbima koji su dežurali na barikadi pridružio se veći broj građana koji su pozvani oglašavanjem sirene, pišu beogradske Večernje novosti.

Srbi su se okupili oko prepreke na cesti koju čine kamioni i više autobusa kako bi spriječili KFOR u eventualnom pokušaju uklanjanja barikade, ali bager se nije pomaknuo. Reporter Novosti javlja kako su tijekom noći "u mjestu Jagnjenica i Zupče, i pored velike hladnoće, na barikadama dežurale desetina ljudi, među kojima nisu samo građani iz općine Zubin Potok, već i žitelji ostalih dijelova sjevera Kosova".

Postrojbe KFOR-a se nalaze nedaleko srpske barikade, na kamionima koji su bili ranija barikada, ali su je međunarodne snage zauzele i otjerale Srbe.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

GO
golo
11:45 23.10.2011.

KFOR otjerao srbe i kamione, uvik netko tjera srbe, oluja otjera srbe, sada KFOR tjera srbe, albanci tjeraju srbe, ti jadni srbi nemogu ni da mirno spavaju

DE
delamarina
11:50 23.10.2011.

haha ,evo i cetvrta vest iz srbije , ,nego jos da napisete kakvu je jutros imao stolicu tad**.

AB
A.B.
13:00 23.10.2011.

gdje je velika srbija? huj, smanjila se malo velika srbija.... he he he