DRAMA U KOPRIVNICI

Na cesti iskočio iz auta i nasrnuo na HDZ-ovog čelnika: 'Kradljivče, ukrao si zlatni lančić svojoj ženi'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
policija
Foto: Antonio Jakus/PIXSELL
Zagreb: Policija na Trgu kralja Tomislava
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Policija
07.10.2024.
u 09:07
Situacija je ubrzo eskalirala, te je Željko fizički nasrnuo na Beleca. Udario ga je zatvorenom šakom više puta u glavu, a potom ga je uhvatio za vrat i stiskao.
Pogledaj originalni članak

Željko iz Hlebina kažnjen je novčanom kaznom od 120 eura zbog fizičkog napada na Milivoja Beleca, općinskog vijećnika i potpredsjednika lokalnog HDZ-a. Incident se odigrao 19. svibnja oko 14:30 sati, na makadamskom putu u poljskom predjelu Ledine, u trenutku kada su se Željko i Belec mimoilazili automobilima, prenosi Podravski.hr. 

Prema presudi Prekršajnog odjela Općinskog suda u Koprivnici, Željko je započeo verbalni napad na Beleca, vičući na njega uvredama poput "HDZ-ovska svinja" i "kradljivac", te ga optužujući da je ukrao zlatni lančić svojoj supruzi. – HDZ-ovska svinja, kradljivac, ništ koristi, ukrao si zlatni lančić svojoj ženi – galamio je Željko koji je Beleca nakon toga i fizički napao i to na način da ga je zatvorenom šakom više puta udario u glavu poslije čega ga je stiskao rukom za vrat.

VEZANI ČLANCI: 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JA
Jatiser
09:37 07.10.2024.

kao što sam i rekao. Rođenu majku bi opljačkali i prevarili !! Imamo urokanog predsjednika i čopor lopova. Blago si ga nama. Srećom pa Nepalci jos žele doci