jedinstven događaj

Na festivalu 'Ništa 2012.' nema nikoga i ništa se ne događa

Foto: Željko Mršić/PIXSELL
Na festivalu 'Ništa 2012.' nema nikoga i ništa se ne događa
23.08.2012.
u 19:10
Na festivalu neće nastupiti Mišo Kovač ni Severina, neće biti vatrometa ni natjecanja u skokovima u vodu...
Pogledaj originalni članak

Zasigurno jedinstveni festival "Ništa 2012.", na kojemu se ništa ne događa i na koji nitko ne dolazi, danas se (ne) održava u mjestu Preko na otoku Ugljanu.

Pripreme za festival počele su sredinom mjeseca, kada je organizator manifestacije Jerko Gregovu osnovao grupu na Facebooku i počeo izvještavati kako na festivalu neće nastupiti Mišo Kovač, Severina, Jay Z., J. Lo ni Jay Kay, kako neće biti vatrometa, natjecanja u skokovima u vodu ni "traženja izgubljene bičve"...

− Nakon što se u Preku uspješnim pokazao koncept "buka+pljeskavice=dobra fešta", kojeg su se dosjetili eminentni turistički ... djelatnici, vrijeme je da se krene u nove projekte i nove ideje i zato s ponosom najavljujemo da će se 23. kolovoza 2012. u Preku organizirati Ništa. Navečer neće biti ništa na Mulu, a ničega neće biti već od ranih jutarnjih sati na plaži Joz i na igralištu za odbojku" − stoji u pozivu na festival na Facebooku, uz primamljivu poruku: "Dođite i doživite ništa".

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RO
rokas
19:50 23.08.2012.

ehehehe to je to, yebo Zrće

TO
tonkica
20:02 23.08.2012.

tip je u pravu! Ne znam tko su lideri na tom otoku, ali su totalne budale! Mjenjaju gup po osobnim interesima, odobre gradnju visekatnice na plazi koja bljesti ko sunceva erupcija, dozvole rusenje sume i devastaciju obale i nadasve taj su otok unazadili...trenutno su u fazi 1930, ako tako nastave bit ce u kamenom dobu, sto zapravo i ne bi bilo nepoznato vecinskom tamosnjem mentalitetu. Vrhunac sezone je festa sa konzumovim cevapima.

ME
Melpomena
20:41 23.08.2012.

Čovjek je barem iskren i zato ga treba pohvaliti.