ZALETIO SE KOMBIJEM

Drama na granici: Pokosio kontrolnu kućicu, ozlijeđeno 6 osoba, uključujući i dvoje djece

Foto: PU međimurska
Foto: PU međimurska
Foto: PU međimurska
Foto: PU međimurska
Foto: PU međimurska
04.05.2022.
u 15:20
Vozač kombi vozila bugarskih nacionalnih oznaka udario je u kontrolne kućice u kojima se provodi granična kontrola mađarske i hrvatske policije te u osobni automobil mađarskih nacionalnih oznaka nad kojim se obavljala granična kontrola - izvijestila je PU međimurska.
Pogledaj originalni članak

Oko 1 sat u Mađarskoj, na dijelu autoceste Budimpešta – Zagreb kod Letenya, na zajedničkom stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika u cestovnom prometu Goričan II – Letenye, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno nekoliko osoba, među kojima i hrvatski policajci.

- Vozač kombi vozila bugarskih nacionalnih oznaka udario je u kontrolne kućice u kojima se provodi granična kontrola mađarske i hrvatske policije te u osobni automobil mađarskih nacionalnih oznaka nad kojim se obavljala granična kontrola - izvijestila je PU međimurska.

Foto: PU međimurska
Foto: PU međimurska
Foto: PU međimurska
Foto: PU međimurska

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je više osoba, između ostalih i dva policijska službenika iz Hrvatske te jedan pripadnik mađarske policije. Policijski službenici hrvatske policije prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Prema pisanju mađarskih medija, ozlijeđeno je šest osoba, među kojima i dvoje djece. Djevojčica stara 14 godina prevezena je u mađarsku bolnicu s ozljedama opasnima za život. Još se ne zna je li se nalazila u osobnom automobilu u koji je kombijem udario bugarski vozač ili u kombi vozilu.

Cjelokupno postupanje preuzela je mađarska policija jer je prijelaz na mađarskom teritoriju.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
16:35 04.05.2022.

Umor je najveći neprijatelj vozačima.

SA
SarumanovBrat
15:20 04.05.2022.

Jel te klao tuta Bugarin?

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
15:07 04.05.2022.

To je ta silna želja građana balkana da na silu i snagu uđu u Schengensko carstvo za odabrane pa onda doma na balkanu među svojima treniraš prodor, udar i pokušaj ulaza sa devastiranjem pravedne i nužne schengenske žilet žica granice.