čak i vila

Na javnom nadmetanju u Fažani prodaje se 19 parcela za 35 mil. kn

18.03.2014.
u 16:39
Za sudjelovanje u natječaju potrebno je uplatiti jamčevinu od 10 posto početne cijene, u nadmetanju se cijena podiže za najmanje jedan posto
Pogledaj originalni članak

Općina Fažana oglasila je prodaju 19 nekretnina, sve redom zemljišta , a usmeno javno nadmetanje održat će se u petak u zgradi Općine. Prema početnoj je cijeni ukupna vrijednost parcela koje traže kupca oko 35 milijuna kuna, s tim da je za manji dio njih oglašena cijena u kunama, a za preostale u eurima.

Osim manjih parcela za koje je naznačeno da služe formiranju okućnica na prodaju se nude i veće u atraktivnim zonama, primjerice najskuplje je zemljište od 11 tisuća kvadrata na području turističke zone Vila San Lorenzo, uz istoimenu vilu, kojemu je početna cijena 1,479 milijuna eura. Pola milijuna eura početna je cijena za zemljište od 3895 "kvadrata" u blizini nekadašnje Političke škole, a za dva milijuna kuna nudi se 3249 četvornih metara zemljišta u Valbandonu. 

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je uplatiti jamčevinu od 10 posto početne cijene, u nadmetanju se cijena podiže za najmanje jedan posto, a okončava po isteku tri minute od isticanja najviše ponude. Pravo sudjelovanja osim naših imaju i državljani i tvrtke iz EU.

>>Mramorne ploče sa Zagrepčanke na prodaju, tko ponudi više njegove su

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.