PRATE MOSKVU

Na Krimu su prebacili vrijeme dva sata unaprijed!

Foto: Screenshot: BBC
Krim
Foto: Screenshot: BBC
Krim
Foto: Screenshot: BBC
Krim
30.03.2014.
u 21:36
Zbog pojačanih ruskih vojnih vježbi uz granicu s Ukrajinom Washington je naredio glavnom zapovjedniku NATO snaga u Europi Philipu Breedloveu da se smjesta iz SAD-a vrati u Europu.
Pogledaj originalni članak

Dok se diljem Europe u noći računanje vremena za jedan sad unaprijed, na Krimu su vrijeme pomicali za čak dva sata! Naime, većinski ruski poluotok koji je prije dva tjedna na nelegalnom referendumu izabrao priključivanje Rusiji, prešao je i na moskovsko vrijeme! Stotine građana pratilo je na trgu u glavnom krimskom glavu na pomicanje kazaljki.

Danas su u Parizu počeli pregovori između ministara vanjskih poslova Rusije i SAD-a Sergeja Lavrova i Johna Kerryja.

Lavrov je uoči sastanka javno tvrdio da Rusija nema namjeru slati vojsku preko Ukrajinske granice. No, upravo zbog pojačanih ruskih vojnih vježbi uz granicu s Ukrajinom Washington je naredio glavnom zapovjedniku NATO snaga u Europi Philipu Breedloveu da se smjesta iz SAD-a vrati u Europu. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NO
normalanHrvat
09:34 31.03.2014.

Rusa u Ukrajini ima 17 %...koliko je bilo otprilike Hrvata u BiH E sad vratili su u okrilje Krim koji je i bio kazu njihov i gdi zivi kao 58% Rusa I traze federalizaciju ostatka Ukrajine to bi bilo kao garant opstojnosti visenacionalne i podjeljene zemlje A sto da Hrvatska vojska zauzme Neum i prirodno spoji Jug sa ostatkom Hrvatske..em u Neumu je 90 % Hrvata,em za Bosnu nema nikakvo zanacenje a za nas veliko em je to nekad bilo Dubrovackko (Hrvatsko)...daraovano Otomanskom Carstvu(znaci ne BiH)...

UN
unbekant
07:25 31.03.2014.

Sve ovi europljani pokusavaju,nebil se docepali ukrajine,a ni svjesni ni su da bih dobili novih 50 milijona sirotinje,koju bih sve clanice morale nositi na svojim ledjima,jer je dokazano,da je u europi poslije Grka,najveca sirotinja upravo ukrajinci,stvarno je to europski fenomen,da zele te parazite u svoje okrilje,ili je to zapovjed amerike,da se ti paraziti prikljuce nama europljanima,zasto je europa "uzela" Rumune,Bugare,Madjare,Poljake……kad su to sve bjeda do bjede,uzas jedan.