Na području Buzeta tri smrtna slučaja

20.12.2008.
u 15:46
Pogledaj originalni članak

U blizini Gradinja na području općine Oprtalj jutros oko 10 sati talijanski lovac iz Venecije nesretnim je slučajem lovačkom karabinom upucao svog kolegu lovca, također Talijana iz Trenta.

U jezeru Butoniga utopio se 64-godišnjak
U jezeru Butoniga u petak se oko 16 sati utopio 64-godišnji muškarac, izvijestila je policija. Riječ je o N. H. iz Zamaskog dola kraj Buzeta, koji je iz Zamaskog dola prema Butonigi vozio traktor.

Dolaskom u predio Gornja vala približio se rubu kanala, pri čemu se traktor zanio, prevrnuo i pao u jezero, prikliještivši tijelo nesretnog 64-godišnjaka. Policija je dojavu dobila oko 20 sati, pa je očevid proveden jučer ujutro, kad je mrtvozornik konstatirao smrt utapanjem.

U prometnoj nesreći poginuo 32-godišnjak
Jedna je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se jutros u 4.40 sati dogodila u Srnegli pokraj Buzeta. Do nesreće je došlo kada je vozač škode fabia Alfred Jakac (32), upravljajući automobilom iz smjera Buzeta prema Ponte Portonu iz zasad neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, udario u rubnik, a potom u zid jedne obiteljske kuće. Preminuo je na mjestu događaja.

Istražni sudac Eugen Pustijanec nije izlazio na mjesto događaja, no vodi obdukciju.

Jakac nije bio oženjen, živio je s majkom i starijim bratom, a njegov je ptac također prije 15-ak godina preminuo u prometnoj nesreći.

Pogledajte na vecernji.hr