ne nasjedajte

Nadala se kreditu, a ostala bez 1200 eura. Prevarant joj prijetio Interpolom

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija
Nadala se kreditu, a ostala bez 1200 eura. Prevarant joj prijetio Interpolom
09.02.2021.
u 11:52
Toj je osobi poslala svoje osobne podatke i podatke tekućeg računa, a potom u nekoliko navrata, na ime osiguranja kredita, uplatila iznos od ukupno oko 1200 eura
Pogledaj originalni članak

Policija je zaprimila kaznenu prijavu 40-godišnjakinje iz Varaždinske županije koja tvrdi da je prevarena prilikom traženja kredita putem interneta. Sredinom siječnja na jednoj društvenoj mreži stupila je u kontakt s nepoznatom osobom koja je nudila kredite.

Toj je osobi poslala svoje osobne podatke i podatke tekućeg računa, a potom u nekoliko navrata, na ime osiguranja kredita, uplatila iznos od ukupno oko 1200 eura. - Kad je posumnjala da je prevarena, nepoznata joj je osoba zaprijetila Interpolom - izvijestila je PU varaždinska koja traži počinitelja kaznenog djela.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SO
Sir Oliver
15:42 09.02.2021.

Stara fora, obicno prijete FBI, to mi je najbolje bilo kad je meni tip u prvom mailu odmah zaprijetio sa FBI, bio je to bezvezni nevezani spam mail, pukao sam od smijeha, hej FBI hapsi ljude po HR, to jedino ako si glupi Amer pa da povjerujes u takvo sto. Otpisao sam mu da dodju oko 19 h da me uhapse, jer ce mi na veceru tad doci Bin Laden pa nas mogu obojicu odvesti ako im je tako zgodnije. Zacudo, vise se nije javio.

Avatar Warded
Warded
15:27 09.02.2021.

Guska. Nije mi žao takvih