i dalje bez traga

Najopsežnija potraga za nestalim Vukovarcem Ivicom Šmitom

Foto: Branimir Bradarić/VLM
ivica smit,potraga (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
ivica smit,potraga (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
ivica smit,potraga (1)
23.03.2013.
u 20:57
U akciju traženja uključili su se pripadnici Hrvatske Gorske službe spašavanja (HGSS), Stožer za zaštitu i spašavanje grada Vukovara, ronioci Vukovara i Slavonskog Broda kao i ribočuvari
Pogledaj originalni članak

Tijekom današnjeg dana u Vukovaru je održana do sada najopsežnija akcija s ciljem potrage za tijelom Vukovarca Ivice Šmita koji je nestao u subotu, 9. ožujka. 

U akciju traženja uključili su se pripadnici Hrvatske Gorske službe spašavanja (HGSS), Stožer za zaštitu i spašavanje grada Vukovara, ronioci Vukovara i Slavonskog Broda kao i ribočuvari. U današnjoj potrazi korišteni su i psi tragači. Svi zajedno pretraživali su područje Otoka sportova, gdje je Šmit zadnji put viđen te subote, kao i vukovarsku lučicu i obalu Dunava sve do Vučedola. 

Nestali Ivica Šmit je visok oko 170 centimetara, srednje je tjelesne građe, proćelav, nosi naočale, a u trenutku posljednjeg viđenja bio je odjeven u tamno plavu jaknu. Imao je tzv. šiltericu na glavi na kojoj je istaknuto slovo ''P“ te crne cipele na nogama.

>>Ronioci na dnu vukovarske lučice traže tijelo nestalog Ivice Šmita

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.