supruga terorista

Najtraženija žena na svijetu viđena na aerodromu u Istanbulu

Foto: Reuters/PIXSELL
Najtraženija žena na svijetu viđena na aerodromu u Istanbulu
12.01.2015.
u 17:29
Hayat Boumeddiene (26) snimljena je nadzornim kamerama u zračnoj luci u Istanbulu 2. siječnja
Pogledaj originalni članak

Hayat Boumeddiene (26), najtraženija žena na svijetu i supruga Amedyja Coulibalyja, terorista koji je ubio taoce u supermarketu s košer hranom na istoku Pariza, snimljena je nadzornim kamerama u zračnoj luci u Istanbulu 2. siječnja.

Snimku nadzornih kamera objavio je CCTV, piše BBC, ali da je to uistinu ona još nije potvrđeno. Hayat je trenutno navodno u Siriji na prostoru Islamske države.

Amedy Coulibaly (32) ubijen je tijekom oslobađanja taoca iz trgovine, a policija je nakon toga krenula u potragu za njegovom suprugom.

>> Bila je obična djevojka dok nije upoznala muža. A onda je uzela oružje

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

PA
pacoje
17:44 12.01.2015.

ja sam najtrazeniju zenu svijeta video u peep-show-u,ali mislim da izgleda sasvim drugacije,oci okrugle,u bikiniju,providnom, e nemojte sad misliti monica lewynsky.ma ne nije ni toliko bogata a ni siromasna , ali da pisemo mozda o skandalima u kraljevskoj engleskoj,ili cemo pokrivene djevojke koje imaju druga ubedjenja traziti, posto nase ovde su na prekovremenim radovima na peep ili live show-ima

Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:54 12.01.2015.

Kako je onda mogla "pobjeci" iz supermarketa ako je bila na drugom kraju svijeta?

PA
pacoje
17:50 12.01.2015.

ajmo drugovi demokrati da vidimo sta to opet nama se aktuelno nasa demokratija predstavlja ,i koje smo uspjesne demokratije uspostavili sa amerikancima u bliskom istoku, ajmo pogledati koja prava u palestini, u siriji, u iraku itd...a sto se tice natrazenije zene, pa mi u europi barem znamo kako izgledaju zene koje europljani traze,sigurno ne ovako kao ova na slici