Sirija

Nakon napada ISIL-a, nestalo 250 djelatnika tvornice

Foto: Reuters/PIXSELL
Nakon napada ISIL-a, nestalo 250 djelatnika tvornice
07.04.2016.
u 11:40
Prema jednom sigurnosnom izvoru, džihadisti ovog tjedna nisu uspjeli zauzeti vojnu zračnu luku i elektranu Tešine tijekom ofenzive na Dmeir
Pogledaj originalni članak

Za sudbinu oko 250 djelatnika tvornice za proizvodnju cementa ne zna se od ponedjeljka kada su nestali nakon napada ultraradikalne skupine Islamska država (ISIL) u Dmeiru, mjestu oko 40 km sjeveroistočno od Damaska, rekli su stanovnici.

– U ponedjeljak smo izgubili kontakt s 250 djelatnika cementare Badia, ne znamo gdje su –  rekao je djelatnik uprave poduzeća, prenosi AFP, dok obitelji strahuju da ih je otela džihadistička organizacija Islamska država. 

Prema Sirijskom opservatoriju za ljudska prava "više ne postoji kontakt s više desetaka djelatnika nakon napada ISIL-a na tvornicu cementa te postoje jake sumnje da ih je ISIL oteo i odveo u nepoznatom smjeru".

Prema jednom sigurnosnom izvoru, džihadisti ovog tjedna nisu uspjeli zauzeti vojnu zračnu luku i elektranu Tešine tijekom ofenzive na Dmeir.

>> Padaju ISIL-ova uporišta u Siriji i Iraku. Na redu Raka i Der Zor

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.