Kajin

Nakon slučaja Lovrić Merzel, SDP više ne smije ni pomisliti kako su oni pošteni

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Nakon slučaja Lovrić Merzel, SDP više ne smije ni pomisliti kako su oni pošteni
07.10.2014.
u 16:18
Kajin je istakako kako je otimačina u Hrvatskoj, od 2004. do 2013. godine bila "mila majka" spram one u Istarskoj županiji
Pogledaj originalni članak

Nedavna izjava Željka Jovanovića "HDZ su lopovi, a mi smo pošteni" ponukala je nezavisnog saborskog zastupnika i predsjednika Istarskih demokrata Damira Kajina da poruči kako nakon slučaja Marine Lovrić Merzel, a moguće i gradonačelnice Siska takvo što ne smiju pomisliti, niti izgovoriti, pogotovo ne u Istri i u Puli.

Kajin je istakako kako je otimačina u Hrvatskoj, od 2004. do 2013. godine bila "mila majka" spram one u Istarskoj županiji, u kojoj nije vladao HDZ. Drži da je koalicija SDP-a  i IDS-a na idućim parlamentarnim izborima izgledna. ID moraju biti spremni za samostalan nastup, kazao je.

Njegova će stranka pokrenuti inicijativu da se Veleučilište u Puli nazove po nedavno preminulom Lucianu Delbinacu, saborskom zastupniku i prvom istarskom županu.

>> Hrvatska pretvorba mila je majka prema pljački u Istri

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

LI
Livi
16:23 07.10.2014.

Kajine, hvala ti na iskrenosti, ali reci to molim te Jovanovicu i Josipovicu i svima onima koji podupiru jos uvijek tu stranku i vladajucu garnituru. Sve donedavno si bio u njihovom drustvu i jos uvijek kazes da ces podrzati njihove stavove. Pa kazi nam, gdje si. Sve vise slicis Bandicu.

Avatar antonija17
antonija17
18:01 07.10.2014.

HeHeHe Mercelica pljacka naveliko hrvate a oni je nagraduju ponovnim ulazom u sabor. Kakva li je to bijedna drzava?

45
456
17:23 07.10.2014.

Kajin srećo, zašto vas nema više ovakvih poput tebe da otvore oči istarskoj i hrvatskoj javnosti??????