DANAS PUŠTENA KUĆI

Nakon što je otkazala put, kraljica Elizabeta II. prenoćila u bolnici

Foto: Alastair Grant
Queen spends night in hospital
Foto: Jacob King
Queen spends night in hospital
Foto: Steven Paston
Queen spends night in hospital
22.10.2021.
u 00:02
BBC navodi da njezin prijem nije povezan s koronavirusom
Pogledaj originalni članak

Britanska kraljica Elizabeta II. prenoćila je sinoć u bolnici kako bi obavila pretrage, a danas se vratila u dvorac Windsor, priopćila je Buckinghamska palača.

Kako prenosi BBC, 95-godišnja kraljica vratila se iz bolnice u četvrtak u vrijeme ručka. Bila je razočarana nakon što je u srijedu morala otkazati posjet Sjevernoj Irskoj, navodi se, ali morala je tako postupiti po savjetu liječnika. Savjetovano joj je da se odmori nekoliko dana, nakon pretrpanog rasporeda.

"Prema liječničkoj uputi da se odmori nekoliko dana, kraljica je u srijedu poslijepodne hospitalizirana radi preventivnih pretraga. Vratila se u dvorac Windsor danas u vrijeme ručka i ostala je dobro raspoložena."

BBC navodi da njezin prijem nije povezan s koronavirusom.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.