Obiteljski sukob

Nakon svađe brat brata ranio strelicom iz samostrela

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Lič (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Lič (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Lič (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Lič (1)
23.05.2011.
u 17:49
Dvojica braće posvađala su se u dvorištu obiteljske kuće pri čemu je jedan od njih odlučio riješiti sukob samostrelom
Pogledaj originalni članak

U Liču blizu Fužina u Gorskom kotaru danas poslijepodne sukobila su se dvojica braće, a u sukobu je jedan ozlijeđen, priopćeno je iz Operativno-komunikacijskog centra PU primorsko-goranske.

Dvojica braće posvađala su se u dvorištu obiteljske kuće na adresi Potkobiljak 13, pri čemu je jedan od njih odlučio riješiti sukob samostrelom. Strelicom iz samostrela ranio je drugog brata u predjelu prsa, a on je nakon toga s teškim ozljedama prevezen u KBC na Sušaku.

Druge okolnosti incidenta – što mu je bio povod – zasad se ne znaju. Očevid je u tijeku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

CH
chemica
18:24 23.05.2011.

Budala je svakako \"povela\" i bit će u vodstvu bar dok mu ne pristigne kaznena prijava za pokušaj ubojstva. Tada će \"skor\" biti \"izjednačen\". Bolesne li familije...

Avatar sultan46
sultan46
18:50 23.05.2011.

Heh koji rijecnik,,samostrel,,,di samo pronalaze te rijeci,,i staje to samostrijel?? po imenu zakjlucujem da ga je ta strijela ranila ako se zove samostrijel,,,znaci sama strelja,,mozda je brat nije ni dirao,,,bolje da je uzeo grmeci stap hahahah

TI
tintilinic100
19:29 23.05.2011.

Izvještavanje : koliko imaju godina..==??? Novinar je od kuće komentirao to??? Nije otišao tamo i podastrijeo nam istiniite podatke??? :)))