Gradsko kazalište Požega

Idući mjesec premijera predstave vlastite produkcije

Foto: Dušan Mirković /Pixsell
Idući mjesec premijera predstave vlastite produkcije
09.01.2014.
u 22:47
Siječanj će u požeškom kazalištu započeti vrlo popularnom gostujućom predstavom Ljubomira Kerekeša „Ufuraj se i pukni" koja će se sutra prikazati u 20 sati.
Pogledaj originalni članak

 

Gradsko kazalište Požega počelo je s priprema predstave  vlastite produkcije.

-Ovaj tjedan smo počeli s pripremama, a sredinom veljače bit će premijera predstave "Vjenčani list" u režiji Damira Mađarića – istaknula je Valentina Soldo, v. d. ravnateljice Gradskog kazališta Požega.

Nakon prosinca, jednog od najudarnijih kazališnih mjeseci, kada je kroz požeško kazalište prošlo više od 6.000 ljudi ne računajući koncerte Glazbene škole i Lige protiv raka, siječanj u požeškom kazalištu započet će vrlo popularnom gostujućom predstavom Ljubomira Kerekeša „Ufuraj se i pukni" koja će se sutra prikazati u 20 sati.
Nakon dugo vremena u kazalištu će biti prikazan i jedan film. –Riječ je o japanskom animiranom filmu "Djeca-vukovi" koji je premijerno u Hrvatskoj prikazan prije dva mjeseca. Film koji će biti prikazan 18. siječnja je dobio brojne nagrade, a nije namijenjen samo djeci nego i odraslima – objasnila je Valentina Soldo.

Posljednji siječanjski vikend rezerviran ne za Zimsku produkciju Plesne radionice Ilijane Lončar. Oko 150 plesača uzrasta od 3 do 18 godina ovog puta plesat će na temu "E(U) motion" predstavljajući 28 zemalja članica EU.

-Izabrali smo određenu specifičnost svake pojedine zemlje tako je npr. Danska predstavljena kroz lego kocke te smo to pretočili u ples uz različitu glazbu – objasnila je Ilijana Lončar zahvalna Gradu Požegi što će ulaz na sve predstave Rimske produkcije, a bit će ih četiri, biti besplatne.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.