Vinkovci

Naložena istraga protiv 51-godišnjaka zbog teškog ubojstva majke

Foto: Ilustracija: Goran Stanzl/PIXSELL
Naložena istraga protiv 51-godišnjaka zbog teškog ubojstva majke
28.10.2014.
u 08:30
Branislav, koji je imao psihičkih problema, ušao u njenu spavaću sobu i dok je spavala nožem joj zadao ubodnu ranu u trbuh i ubrzo je preminula uslijed teškog unutarnjeg krvarenja u trbušnoj šupljini
Pogledaj originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru, naložilo je pokretanje istrage protiv Branislava Mandića (51) iz Ostrova kod Vinkovaca jer je 15. listopada u 5 sati u jutro, u obiteljskoj kući u Ostrovi gdje su zajedno živjeli, ubio svoju 84-godišnju majku Jovanku.

Branislav, koji je imao psihičkih problema, ušao u njenu spavaću sobu i dok je spavala nožem joj zadao ubodnu ranu u trbuh i ubrzo je preminula uslijed teškog unutarnjeg krvarenja u trbušnoj šupljini. Zločin je okvalificiran kao teško ubojstvo iako je i sebi zadao nekoliko reznih rana. Sudac istrage je odredio okrivljeniku istražni zatvor zbog "opravdane bojazni da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo i zbog neometanog odvijanja postupka zbog posebno teških okolnosti počinjenja kaznenog djela za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora".

Susjedi tvrde da je ozbiljno psihički obolio nakon rastave braka u kojemu ima dvoje odrasle djece koji sa svojim obiteljima žive u Kanadi i Italiji i oboje su bili u Ostrovu u gostima kod oca i bake kada se dogodio zločin. No, bio je miran čovjek i nikada nije pokazivao agresivnost prema sebi ili prema drugima, ali, kažu susjedi, vjerojatno ga je uznemirilo to što je odjednom u kući u kojoj je živio s majkom, odjednom puno djece i odraslih što je poremetilo njegov stalni dnevni ritam.

>> Pokraj tijela sina i majke pronašli su pištolj kojim su ubijeni u šumarku

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.