HRVATSKA PROMOCIJA

Naše kreacije nosi i Madonna

31.05.2002.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

Želite li biti ovoga ljeta u trendu, odjenite nešto u hippy stilu. Poručuje to uspješni modni dvojac Gharani-Štrok, koji ovih dana boravi u Dubrovniku. U tome su gradu kako bi uglavile posljednje detalje uređenja svoga prvog butika u Hrvatskoj, a planiraju ga otvoriti početkom srpnja u dubrovačkome hotelu "Excelsior". U novom butiku moći će se birati ponešto iz bogate kolekcije za proljeće-ljeto 2002., koja obiluje smeđim, žutim i bijelim bojama, puno je resica, lepršavih materijala. Ova je sezona, naime, u znaku indijskoga looka i povratka u sedamdesete. Svaka trendseterica koja drži do sebe trebala bi ove sezone u svojoj garderobi imati nešto lepršavo i prozirno. Uza svjetska bogataška imena, među kojima su Madonna, Nicole Kidman, Dido, Liz Hurley..., koje se ubrajaju među stalne mušterije dvojca Gharani-Štrok, jedna od najvećih promotorica njihova stila u Hrvatskoj je Sanja Dugan, koja je upravo u njihovoj haljini s palmama prošetala na dodjeli ovogodišnjeg Porina u Dubrovniku. Kako je najavila Vanja Štrok, već ima i mušterije za dubrovački butik jer su se i manekenki Tanji Dragović svidjele njihove kreacije.

Inače, Vanja i Nargess same kroje svoje modele, a sjedište im je na Notting Hillu u Londonu, čarobnu formulu uspjeha vide, kako su rekle, u tome što se žene u njihovim kreacijama osjećaju ženstveno i seksepilno. Ovaj mladi i uspješni modni tandem već ima pune ruke posla oko priprema modne kolekcije za proljeće-ljeto 2003., a otkrivaju nam da su boje ove zime crna i bijela, dok će iduće ljeto biti obilježeno povrtakom u šezdesete i inspirirano japanskim stilom. (M. Bi.)

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr