violončelistica

Naši je ne trebaju? Ana Rucner turistička reklama za Egipat

Foto: 'Marko Lukunic/PIXSELL'
Naši je ne trebaju? Ana Rucner turistička reklama za Egipat
19.03.2013.
u 18:33
U Bulićevo vrijeme A. Rucner bila je zaštitno lice naše promocije, a nova turistička garnitura smatra da bi sve dalje bilo – ponavljanje
Pogledaj originalni članak

‘Ponosna sam na 20 osvojenih svjetskih nagrada u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i Turističkom zajednicom Zagreba, a posebno i na dvije nama svima vrlo značajne nagrade: "Das goldene Stadttor", takozvani turistički oskar dva puta osvojen, 2011. i 2012. na najvećem međunarodnom turističkom sajmu ITB Berlin. Ove godine dobila sam priliku nastupiti na sajmu... za Egipat’, znakovito je prije nekoliko dana zapisala na svom Facebooku-profilu naša poznata violončelistica Ana Rucner.

Upućenima ne promiče žal što na nedavnoj burzi turizma u Berlinu nije zastupala boje svoje zemlje, a između redaka se čita i packa našim turističkim vlastima što je više ne angažiraju. Osim angažmana u promidžbenim videospotovima, Ana Rucner bila je tijekom protekle dvije godine i glavni gost na takozvanim ‘Hrvatskim večerima’ i sličnim događanjima, koja se tradicionalno održavaju u europskim metropolama, ali i šire.

Ta je era, međutim, završila s odlaskom Nike Bulića sa čela Glavnog ureda HTZ-a. Nova turistička garnitura, predvođena bivšim ministrom Veljkom Ostojićem, ocijenila je da je maksimum promidžbenog koncepta, koji je uključivao Anu Rucner, dosegnut i da bi sve nadalje bilo – ponavljanje. Dakako, kažu u Glavnom uredu HTZ-a, spotovi s Anom Rucner i dalje se koriste u promociji, vrte na sajmovima i sl., a nije isključeno da će njene usluge opet zatrebati nekom prigodom.

– Sajam u Berlinu namijenjen je poslovnoj publici i već deset godina za taj nastup uopće ne angažiramo izvođače. HTZ, inače, radi zaokret u komunikaciji s tržištima i pripremamo natječaj za nova kreativna rješenja i vizualni identitet te općenito strategiju komunikacije na tržištima od 2014. nadalje – odgovaraju iz HTZ-a.

Sama Ana Rucner, pak, na sve kaže da joj je najviše žao što je suradnja okončana praktički – bez pravog objašnjenja.

>> Ana Rucner propjevala, s Vladom Kalemberom snimila "Tihu noć"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ET
etnaet
18:46 19.03.2013.

Ani svaka čast a Egipat uz nju može reklamirat tko god hoće a otići sa obzirom kakva je situacija tamo može samo neupućeni.

Avatar Jorge
Jorge
19:38 19.03.2013.

Ana ima prekrasan spot na stranici TZ Ston. Pogledajte...

MA
mare0801
19:50 19.03.2013.

neka me sad zgadi tko god hoće,ali Ana Rucner je osrednja glazbenica,ima atraktivan nastup uz orgazmične trzaje i prozirne haljine,ali da nešto vrijedi odavno bi bila na sceni,a ne živjela od promocija i otvaranja kockarnica ,hotela i sl.