SKRIVAO SE

Nastavak mučnog slučaja iz Srbije: Policija uhitila oca koji je kćer (8) godinama držao zatočenom

Foto: MUP Srbije
Nastavak mučnog slučaja iz Srbije: Policija uhitila oca koji je kćer (8) godinama držao zatočenom
28.03.2023.
u 19:31
Policija je u suradnji s dežurnim zamjenikom državnog tužitelja pronašla i uhitila Pašalića za kojim se tragalo od 24. ožujka. Uhićen je u stanu svog prijatelja kod kojeg se krio od policije
Pogledaj originalni članak

Beogradska policija uhitila je Uroša Pašalića (7), oca kojeg se tereti da je godinama vlastitu kćer (8) držao zatočenom u stanu. Trenutno se nalazi u pritvoru za kojeg je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati. 

Kako javlja Nova.rs, policija je u suradnji s dežurnim zamjenikom državnog tužitelja pronašla i uhitila Pašalića za kojim se tragalo od 24. ožujka. Uhićen je u stanu svog prijatelja kod kojeg se krio od policije. 

Podsjetimo, cijeli slučaj koji je zgrozio javnost otkriven je kada je Beograđanka prijavilla policiji da ju je suprug brutalno pretukao, kao i da vlastitu kćer drži zatočenom kao roba. Uroša Pašalića (37) sada se sumnjiči da je počinio kazneno djelo nasilja u obitelji sa nevjenčanom suprugom, kao i za kazneno djelo zanemarivanja i zlostavljanja maloljetnice. Prema pisanju srbijanskih medija, žena je uspjela pobjeći iz stana 19. ožujka te je sva krvava i pretučena došla na policiju gdje je prijavila supruga za nasilje. Prijavila je i da drži djevojčicu zatočenu u stanu. 

>> VIDEO Hrvati uhićeni na granici sa Srbijom prevozili radioaktivnu glavu gromobrana?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Moodleen
Moodleen
21:42 28.03.2023.

I kolko još becty do kraja dana o septičkoj? Pa odmah u 00:01 nastavak davljenja civilizacije sa zemljacima.