Suđenje u Karlovcu

Nataša Pogačić: Novac Udruge slijepih nisam pronevjerila!

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Nataša Pogačić: Novac Udruge slijepih nisam pronevjerila!
08.12.2010.
u 17:03
Optužena je da je otuđila 51.000 kuna s računa Udruge slijepih Karlovačke županije
Pogledaj originalni članak

– Nisam kriva – rekla je Nataša Pogačić sutkinji Općinskog suda u Karlovcu Radmili Vrlinić Samardžić nakon čitanja optužnice koja je tereti da je u srpnju 2004. godine oštetila Udrugu slijepih Karlovačke županije podignuvši i prisvojivši s računa 51.000 kuna.
Općinsko državno odvjetništvo pokušat će dokazati da je, kao vršiteljica dužnosti tajnice Udruge slijepih Karlovačke županije, povrijedila službenu dužnost pronevjerom. Mirsad Bećirović u to je vrijeme bio član Udruge slijepih Karlovačke županije. Svjedoči da je predsjednik Udruge Vlatko Golac verbalno napao Natašu Pogačić jer je navodno podigla sporni iznos bez njegova znanja.
– Novac nije mogla uzeti bez Golčeva potpisa. Nije imala faksimile za ispunjavanje obrazaca, ali ne vjerujem da joj je Golac dao pečate – tvrdi Mirsad Bećirović.
Suđenje se nastavlja 2. veljače.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
21:56 11.12.2010.

A mi se sazaljevali zbog \"hendikepa\"slijepih ljudi.Gos.V.Golaca je i za vrijeme svog rada u tadasnjoj SDK kao navodno osoba radeci na centrali i prisluskivajuci i ucjenjivanja koju nisu previse voljeli tadasnji radnici te sluzbe.Sada se ispostavlja da je bo i lopov.Nista cudno.Navodno mu je icerka tamo bila zaposlena.