Neredi na derbiju

Navijač: U pritvoru mi u hranu stavljaju žohare, a i meso je sirovo

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Navijač: U pritvoru mi u hranu stavljaju žohare, a i meso je sirovo
21.07.2010.
u 12:00
I Hadžiosmanagić i Galić ostaju pri tvrdnji kako nisu napali policiju niti sudjelovali u neredima u kojima je, među ostalim, policajac Kristijan Trokter izgubio oko
Pogledaj originalni članak

Žohare mi stavljaju u hranu, a meso nikad nije dovoljno kuhano. Kako da se brinem za svoje zdravlje u tim uvjetima? – pitao je danas suca Nijaz Hadžiosmanagić (34), prvooptuženi za napad na policajce i divljanje nakon prvosvibanjske utakmice Dinamo – Hajduk u Maksimiru.

Inače otac malog djeteta, Hadžiosmanagić boluje od Crohnove bolesti, i baš zbog odgovarajućeg liječenja sudac mu je odlučio ukinuti pritvor. Iz istih razloga ukinut je pritvor i drugooptuženom Mariju Galiću (29) koji je u napadu za koji je optužen ranjen u trbuh kada je policajac Zvonimir Mitrović zapucao. Obojici je do daljega zabranjeno prisustvovanje nogometnim utakmicama HNL-a, Dinama i reprezentacije.

Zabranjen im je i kontakt s udrugama navijača Dinama te se svakog prvog i trećeg ponedjeljka moraju javljati na Opći kazneni sud. Prekrše li bilo koju od tih zabrana, odmah će biti vraćeni u pritvor, a sudac je naglasio kako će kasnije ostalim navijačima moći ispričati kakav je život iza rešetaka.

I Nijaz Hadžiosmanagić (34), apsolvent na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, i nezaposleni kuhar Mario Galić ostaju pri tvrdnji kako nisu napali policiju niti sudjelovali u neredima u kojima je, među ostalim, policajac Kristijan Trokter izgubio oko.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
13:09 21.07.2010.

Naravno da nisu sudjelovali.Policija ih je pokupila sa streljane gdje se Galić slučajno sam usrijelio.Na vješala s njima.A onaj Turčin je još i apsolvent.Blago nama kada taj jednog dana zasjedne u fotelju.

MG
MGcrew
13:19 21.07.2010.

@ Sfjonš ti si glup kaj da ti kažem.. dabogda tebe policija upucala i držala u policijskoj postaji bez pružene medicinske pomoći

MU
muthafka
19:41 21.07.2010.

ministre karamarko- ove policajce odmah na dodatno usavršavanje iz pucanja iz osobnog naoružanja; kad već puca neka i pogodi; jer vidi sad koliko problema zbog huligana