Koprivnica

Navijači RK Podravke poručili upravi kluba: Ne amaterizmu!

Foto: 'Marijan Susenj/PIXSELL'
Navijači RK Podravke poručili upravi kluba: Ne amaterizmu!
03.05.2013.
u 10:00
Policija još nije dovršila istragu u klubu zbog višemilijunskih dugova iz ere šefa S. Romca, direktora M. Domovića i tajnice A. Matišić
Pogledaj originalni članak

Ne amaterizmu, Upravo! Pratimo svaki vaš korak, \"Draga upravo\", nemojte se zaj....... s našim klubom!, Podravka Podravcima, Koprivnica rukometna metropola - uvijek i zauvijek, Kravataši iz sedmerokatnice, vratite ponos klubu! Poruke su to koje su u noći na srijedu na transparentima diljem Koprivnice postavili Kronikusi, navijači RK Podravke. Uvod je to u današnju utakmicu zadnjeg prvenstvenog kola protiv Zeline (19 sati, gimnazijska dvorana) nakon koje će kokice u zrak podići pehar prvaka Hrvatske, 20. po redu. Navijači se boje da je to kraj jedne uspješne sportske ere.

Danac u problemima

Nova uprava kluba na čelu s Dancom Jornom Pedersenom odlučila je višemilijunske dugove, koji navodno sežu i do milijun eura, sanirati odricanjem abicija. Drugim riječima, u ekipi više neće imati skupe rukometašice i okrenut će se onima iz škole rukometa i pokojoj jeftinoj igračici s hrvatskog tržišta. Klub na kraju sezone, službeno je poznato, napuštaju kapetanica Miranda Tatari, Sanja Damnjanović i Maja Šon, a uprava kluba, nakon tri godine, raskida ugovor i s trenerom Nevenom Hrupcom. Na klupi bi ga trebao zamijeniti sadašnji strateg Zeline Goran Mrđen, koji je ranije već vodio Podravku.

Iako živi u Koprivnici, zadnjih dana moglo se čuti da je do posla došao zato što je kumskom vezom povezan s Olivijom Jakupec, potpredsjednicom kluba, no izvori bliski upravi kažu da to nije bilo presudno jer je ona taj \"problem\" sama istaknula na njihovom nedavnom sastanku.

Odlučuje glavni sponzor

- Slažem se sa svim porukama navijača, i ja bih želio da Podravka bude vrhunski klub s velikim proračunom, ali o tome odlučuje glavni sponzor - kazao je jedan od djelatnika kluba, čije je igračice policija zadnjih tjedana intenzivno ispitivala zbog lažiranih dnevnica i putnih naloga. U policiji kažu da je istraga vezana za višemilijunske dugove iz doba predsjednika Saše Romca, direktora Marijana Domovića i tajnice Ane Matišić i dalje u tijeku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.