pogoršanje vremena

Ne spremajte zimske kapute: Idući tjedan ponovno snijeg!

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ne spremajte zimske kapute: Idući tjedan ponovno snijeg!
07.03.2013.
u 16:36
Vikend će biti relativno topao, ali će padati kiša u većini zemlje, dok nas od srijede ponovno očekuje snijeg i to najviše u zapadnoj Hrvatskoj
Pogledaj originalni članak

Ako ste se ponadali da je zima završila, prevarili ste se. Unatoč toplijem vremenu, idućeg tjedna temperature će se ponovno spustiti, a u pojedinim dijelovima Hrvatske past će i snijeg. Tako se od srijede snijeg očekuje na području zapadne Hrvatske, točnije u Zagrebu, Karlovcu, Plitvičkim jezerima, ali i Ogulinu. Temperature će u Slavoniji također biti niže nego ovoga tjedna, a ista će situacija biti i na Jadranu.

Ipak, do srijede možemo uživati u toplijem vremenu. Sutra će jutarnje temperature biti iznad 5 Celzijevih stupnjeva, dok će se dnevne popeti i do 17. Bit će umjereno do pretežno oblačno, a kiša se očekuje povremeno na Jadranu, u Gorskome kotaru te unutrašnjosti Istre i Dalmacije. U ostalim kopnenim krajevima bit će uglavnom suho vrijeme.

Vikend će biti relativno topao, ali u većini zemlje padat će kiša.

>> Jedva dočekali sunce! Ovako su građani iskoristili prekrasan dan

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
19:28 07.03.2013.

Hm Prolječe je a u meni nemir. Boli me ona stvar za snijeg. Još uvijek mu je vrijeme i ako želi padati, - nek pada, mislim snijeg.