željko sabo:

'Ne želim više govoriti o napadu. To je u interesu moje obitelji'

Foto: 'Branimir Bradaric/Vecernji list'
'Ne želim više govoriti o napadu. To je u interesu moje obitelji'
18.12.2012.
u 11:12
Svaki pokret gradonačelnika i dalje budno prati policija. Pod zaštitom su i ostali članovi njegove obitelji.
Pogledaj originalni članak

U razbojstvu i prijetnji članovima obitelji vukovarskog gradonačelnika Željka Saba policija ni jučer nije htjela davati bilo kakve nove podatke.

– Poduzimamo maksimalne napore kako bismo riješili slučaj i otkrili počinitelje – rekao je glasnogovornik PU Luka Barunčić. U isto vrijeme svaki pokret gradonačelnika i dalje budno prati policija. Pod zaštitom su i ostali članovi njegove obitelji.

– O tome više za medije ne želim razgovarati. Molim vas, u interesu je moje obitelji i policijske istrage da o svemu dalje kontaktirate s policijom – rekao je Sabo. I vukovarska gradska vijećnica Elviru Dejak, koju je prije devet dana također fizički napala nepoznata osoba, također je pod policijskom zaštitom.

Pred zgradom u kojoj živi često je policijski automobil, a Dejak tvrdi da od večeri kad je napadnuta ni jednom nije izišla iz stana te da živi u strahu. Poslije svega, Sabo ipak tvrdi da je Vukovar siguran grad i da građani nemaju razloga za strah. – Sve što se dogodilo pojedinačni je slučaj kakvi se događaju i drugdje. Policija kvalitetno radi svoj posao i uvjeren sam da je Vukovar jedan od najsigurnijih gradova u Hrvatskoj – rekao je Sabo.

>>Sabo uvjeren da će se otkriti istina, istraga ne napreduje

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

OB
-obrisani-
12:58 18.12.2012.

svaki pokret gradonačelnika i dalje budno prati policija. ******** A koja policija,ona abolirana koju je Račan instalirao ili ona koja ne prati nezakonitosti ovoga gradonačelnika? 'Ne želim više govoriti o napadu. To je u interesu moje obitelji' ******* naravno da su ga navodno napali iz sestrinske KP HDZ o tome bi brujao danima i skupljao političke poene.

Avatar MK
MK
11:52 18.12.2012.

...ako Com-Com-Ministar Ranko Ostojic ne uspije pronaci pocinitelje prije lokalnih izbora - s'mjesta neka da ostavku!!!

11
11111
12:50 18.12.2012.

Jučer je na posao došla supruga od Saboa koja je prije par dana BRUTALNO pretučena bez vidnih ozljeda i bez policijske pratnje ! Ako je neko brutalno pretučen morao bi se više dana oporavljati od ozlijeda i doživljenih trauma ! Tko sada laž tu ????????????