KRIPTOVALUTA

NEIRO i MEW rastu, Flockerz premašio 500.000 dolara – Sljedeći 10x token?

Flockerz
Flockerz
09.10.2024.
u 11:09
Flockerz ($FLOCK) implementira mehanizam glasanja za zaradu (V2E), nagrađujući svoje članove, poznate kao “flokeri”, za svaki glas koji daju u vezi s važnim odlukama projekta.
Pogledaj originalni članak

Flockerz ($FLOCK) pretprodaja postaje sve privlačnija, s ukupno prikupljenih više od 500.000 dolara.

Ovaj novi meme coin ostvario je značajan uspjeh, prikupljajući dodatnih 100.000 dolara od investitora tijekom vikenda. Osim toga, brzo je nadmašio raniju granicu od 400.000 dolara, koju je dosegao 4. listopada.

Flockerz pretprodaja dolazi u idealnom trenutku. Meme kriptovalute ponovno su u porastu, s First Neiro na Ethereumu ($NEIRO) i Cat in a Dogs World ($MEW) koji su u utorak zabilježili značajne dobitke.

Ulagači se odlučuju za pretprodaju Flockerz tokena iz jedinstvenog razloga. Iako se decentralizacija često povezuje s blockchain tehnologijom, dosad nijedan token nije omogućio svojoj zajednici da postane ključni donositelj odluka u projektu.

Flockerz, s inovativnim mehanizmom glasovanja za zaradu, omogućava članovima zajednice da aktivno sudjeluju u oblikovanju smjera projekta. Istovremeno im omogućava da budu nagrađeni za njihov doprinos. Ovaj zaista dobrodošao dodatak sferi meme coina privlači investitore koji su siti projekata s jednom osobom koja donosi odluke. Time je Flockerz zaslužio naziv "Narodni meme coin".

Međutim, prilika za kontrolu vlastitog meme coina po sniženoj cijeni od 0,005724 dolara po FLOCK-u uskoro će nestati. Nova cijena od 0,0057469 dolara stupit će na snagu s početkom novog kruga financiranja, i to za manje od tri dana.


Koji meme token će skočiti 100x?

Rast vrijednosti Bitcoina (BTC) na 64 000 dolara u ponedjeljak je izazvao pozitivna tržišna kretanja. Ukupnu tržišnu kapitalizaciju meme coina povećao je na gotovo 50 milijardi dolara.

Flockerz

Iako je većina meme kriptovaluta usporila u utorak, $NEIRO i $MEW nastavili su svoj uspon s impresivnim porastom od 16,71% i 8,49%. Također, Maga coin ($TRUMP) zabilježio je značajan rast od 25,13% tijekom istog razdoblja.

Ovi skokovi među vodećim meme kriptovalutama samo su dio nedavnog uzbuđenja koje je zavladalo kripto scenom. Fokus je na pričama o izvanrednim dobicima koji su se pojavili tijekom ovog ponovnog porasta. Pri tome neki tokeni donose daleko veće povrate od jednostavnih dvoznamenkastih dobitaka.

Na primjer, jedan trejder s "dijamantnim rukama" uspio je ulaganje od 800 dolara u Moo Deng ($MOODENG) pretvoriti u impresivnih 7,5 milijuna dolara. Međutim, tržišna kapitalizacija tokena skočila je sa 17 milijuna dolara na 192 milijuna dolara na svom vrhuncu.

Još jedan zanimljiv slučaj uključuje trejdera koji je kupio Pochitu ($POCHITA) za 1 SOL (vrijedan oko 140 USD u to vrijeme). U samo jednom danu vrijednost njegovog portfelja Pochita porasla je na 450.000 dolara. Od tada je Pochita dosegla tržišnu kapitalizaciju od 22 milijuna dolara, s prostorom za daljnji rast.

Ove meme kriptovalute uglavnom su dragulji s mikro kapitalom. Stoga rani ulagači imaju jedinstvenu priliku da uđu po povoljnim cijenama. Pitanje je koji će token biti sljedeći koji će uzletjeti i ponoviti ove nevjerojatne dobitke?

Trenutačno nijedan drugi microcap meme token ne raste kao Flockerz, koji je u fazi pretprodaje. Nakon što je prikupio 500 000 dolara u samo nekoliko tjedana, čini se da ima potencijal za 10x ili čak 100x povrat ulaganja. To posebno vrijedi za listopad, uz podršku pouzdane kuće za kripto vijesti Cryptonews, koja je to predvidjela na YouTubeu.

Posjetite Flockerz

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr