domagoj hajduković

'Neka mi o gospodarstvu ne govore oni koji su provodili privatizaciju'

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
'Neka mi o gospodarstvu ne govore oni koji su provodili privatizaciju'
19.02.2013.
u 13:34
Ako je moj brat odgovoran za što, to će utvrditi sudovi, čiju presudu kao građanin RH i Hrvat po nacionalnosti prihvaćam, odgovara Hajduković na prozivke
Pogledaj originalni članak

- Svoga brata se ne odričem, niti sam ikada tajio da mi je Boris Hajduković brat. Kada je osnivana tvrtka \'\'Istina“ d.d. sam imao 17 godina. Valjda sam i tada kadrovirao, postavljao i štitio svog brata iako sam bio učenik srednje škole, maloljetan i nisam bio član niti jedne političke stranke – odgovorio je čelnik osječko-baranjskog SDP-a na prozivke iz HDSSB-a. Borisa Hajdukovića HDSSB-ovci su prozvali da je spomenutu tvrtku odveo u gubitke. Brat mu, dodao je, nikada nije bio član SDP-a, niti je s njim imao ikakve veze.

- Ako je moj brat odgovoran za što, to će utvrditi sudovi Republike Hrvatske, čiju presudu kao građanin Republike Hrvatske i Hrvat po nacionalnosti prihvaćam. Ne znam zašto se HDSSB i njegovo administrativno osoblje pozivaju na sudove i sudski postupak kada taj isti Sud, prema vlastitim tvrdnjama, ne priznaju. Neka mi o gospodarstvu ne govore oni koji su provodili privatizaciju u Slavoniji i Baranji – kazao je Domagoj Hajduković.

HDSSB-ovci su za stvaranje gubitaka prozvali i njega, kao bivšeg direktora gradske tvrtke Osječki sajam.

- Sve nedoumice i dvojbe oko mog političkog puta, vođenju tvrtki i srodstvima sam voljan objasniti hrvatskoj javnosti i gospodinu Šišljagiću, županu Osječko-baranjskom i kandidatu HDSSB-a za župana, pred televizijskim kamerama nepristranog javnog medija. Za razliku od njega, nemam potrebe slati svoje pisare protiv njega i ne bojim se izaći pred njega i javnost i reći što je istina te je argumentirano braniti. Stoga, gospodine Šišljagić, recite vrijeme i mjesto, ako za to imate petlje jer se s vašom strankom ne namjeravam dopisivati preko medija – zaključio je.

Šišljagića je, inače, opet prozvao za zapošljavanje svojih ljudi, ističući kako do sada nije osporio činjenicu da se zapošljavanje dogovoralo u uredu župana.

>>HDSSB o Hajdukoviću: Bez natječaja postao direktor tvrtke

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar kale79
kale79
16:16 20.02.2013.

Hajdukoviću , tko se mača lača, od mača i gine... O zapošljvanju kadrova vi iz kukuriku koalicije očito volite govoriti, jer vam je prva godina vlasti bila samo zapošljavanje vaših kadrova... srami se...

BZ
bozo_Zg
16:28 20.02.2013.

Jedva čekam 19.5. da Šišljagić pokaže ovom liku gdje mu je mjesto

RO
rocky.os
16:11 20.02.2013.

Živio drug Domagoj..Nadamo se čirilici i u osječko-baranjskoj županiji !!