'U ime obitelji'

'Nema šanse za eventualnu postizbornu koaliciju sa SDP-om i HNS-om'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
u ime obitelji
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Krešimir Planinić
17.09.2015.
u 11:02
Na pitanje novinara jesu li moguća postizborne koalicije ako uđu u Sabor, Planinić je kazao da to ovisi o vrijednostima koje oni zastupaju
Pogledaj originalni članak

- Inicijativa 'U ime obitelji' izaći će na skorašnje parlamentarne izbore jer želimo imati svoje predstavnike u saboru. Na izbore izlazimo samostalno i nastojat ćemo imati kandidate u svim izbornim jedinicama, a ono za što ćemo se zalagati su promjene izbornog sustava, zaštita obitelji, depolitiziranje DORH-a i borba protiv korupcije. Stoga smo prije nekoliko dana i registrirali svoju stranku koju smo nazvali 'U ime obitelji Projekt Domovina', kazao je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj na Markovom trgu ispred Saboru, predsjednik novoosnovane stranke Krešimir Planinić pozvavši sve one građane koji se prepoznaju u Projektu Domovina da ime se pridruži.

Na pitanje novinara jesu li moguća postizborne koalicije ako uđu u Sabor, Planinić je kazao da to ovisi o vrijednostima koje oni ('U ime obitelji') zastupaju, no da za eventualnu postizbornu koalicija sa SDP-om i HNS-om 'nema šanse'.

Članica predsjedništva stranke Željka Markić kazala je pak da su svjesni situacije u kojoj se nalaze, da nemaju svu onu logistiku koju na raspolaganju imaju druge veće stranke i da nemaju toliki novac, ali se pouzdaju i računaju na sve one ljude koji ih podržavaju.

>> Desnica se ujedinjuje, stvara se bazen koji će sačuvati HDZ-ove glasove

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

BJ
Ben Juda Talmudan
11:04 17.09.2015.

Ja ću glasati za vas.Ako me prevarite,čuvajte se.I nemojte se petljati sa likovima ala Glavaš.

VE
verica2
12:01 17.09.2015.

U naslovu članka piše 'Nema šanse za eventualnu postizbornu koaliciju sa SDP-om i HDZ-om'. Umjesto HDZ-om trebalo bi pisati HNS-om. Slučajna greška u naslovu!?

VE
velikazmija
12:40 17.09.2015.

svašt pišemo i čitamo i laprdamo dajem ime naprijed hrvatska a ni jednog hrvatskog stijega - nedopustivo je dati mi i jedan glas- zar ne hrvatice i hrvati-