Prognoza vremena

Nestabilno i djelomično sunčano bit će cijeli tjedan

Foto: Reuters/PIXSELL
Sunce
Foto: Reuters/PIXSELL
Sunce
Foto: Reuters/PIXSELL
Sunce
15.05.2016.
u 21:00
Na Jadranu može biti umjerene do jake bure, a temperatura zraka kretat će se do 17 stupnjeva Celzija na kopnu i do 21 na moru.
Pogledaj originalni članak

Iako smo zašli u drugu polovicu svibnja, mjeseca koji nas je nekada znao obradovati toplim i sunčanim danima, prema prognozama meteorologa ni ovog tjedna nećemo imati stabilno vrijeme.

Sutra će u cijeloj zemlji biti djelomično sunčano s povremenim, kratkotrajnim, lokalnim pljuskovima. Na Jadranu može biti umjerene do jake bure, a temperatura zraka kretat će se do 17 stupnjeva Celzija na kopnu i do 21 na moru. Slično, djelomično sunčano vrijeme trebalo bi se zadržati do četvrtka.

U petak će biti kiše, a onda subotu i nedjelju uglavnom sunčano. I temperatura zraka u subotu će više nalikovati na proljetnu nego na jesensku te će dosegnuti svoj maksimum od 24 stupnja. Ovo nije prvi put u zadnjih nekoliko godina da nas svibanj neugodno iznenadi kišama i prilično niskim temperaturama. Naime i prethodne dvije godine u svibnju su nam padale obilne kiše, a 2014. izazvale su i velike poplave.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TE
texas
22:59 15.05.2016.

pretežno vedro,Vakula je reko!!!