Neočekivan obrat

Nestala studentica Andrea (19) ne želi se vratiti u Hrvatsku?

Foto: NENO
Nestala studentica Andrea (19) ne želi se vratiti u Hrvatsku?
25.10.2013.
u 10:48
Zahvaljujući brzoj reakciji naših policajaca koji su surađivali s kolegama u Londonu, istraga je odmah pokrenuta, a nestalu djevojku pronašli su zaključanu u stanu prateći signal mobitela
Pogledaj originalni članak

– Andrea P. (19) majci je iz Londona poslala poziv upomoć, a nakon što su je britanski policajci pronašli, izjavila je da se ne želi vratiti u Hrvatsku.

Nakon dvodnevne potrage za Dubrovčankom Andreom P. (19), koja je u utorak nestala iz svog stana u zagrebačkoj Ozaljskoj ulici, ta studentica zagrebačkog Pravnog fakulteta zahvaljujući suradnji hrvatske i britanske policije locirana je u Londonu. Prema pisanju Dubrovačkog vjesnika, Andrea je majci iz Londona uspjela uputiti SMS u kojemu je pisalo: “Pomozi mi, majko.”

Zahvaljujući brzoj reakciji naših policajaca koji su surađivali s kolegama u Londonu, istraga je odmah pokrenuta, a nestalu djevojku pronašli su zaključanu u stanu prateći signal mobitela.

Andrea je u petak avionom trebala stići u Zagreb i to je trebao biti kraj ove priče toliko stresne za njezine zabrinute roditelje, ali onda se dogodilo ono što nitko nije očekivao.

Prema neslužbenim informacijama, Andrea P. je promijenila iskaz koji je dan prije dala britanskoj policiji, a prema svemu sudeći rekla im je da se ne želi vratiti kući u Hrvatsku.

Cijelu situacija objašnjava i reakcija njezine majke.

– Pustite nas na miru i otiđite, sve nam se u sekundi promijenilo – kratko je izjavila Andreina majka koja je s policijskim inspektorima pričala dulje od dva sata.

>>U tjedan dana nestalo 13 osoba. Jeste li ih vidjeli?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.