jeste li ga vidjeli?

Nestao Borna Benčik, 19-godišnjak iz Slatine

Foto: Facebook
Nestao Borna Benčik, 19-godišnjak iz Slatine
12.03.2013.
u 14:52
Devetnaestogodišnjak iz Slatine se zadnji put prijatelju javio jučer oko pet sati popodne i rekao da ne može vipe ovako i da je napravio nešto loše o čemu će svi tek čuti kasnije
Pogledaj originalni članak

SLATINA- Jučer u popodnevnim satima je nestao Borna Benčik, 19 godišnjak koji se javio prijatelju i rekao da je napravio nešto loše. Zabrinuti roditelji su s prijateljima pretražili okolicu i dio Slatine, no kako nisu pronašli sina, u nadi da će se pojaviti su odlučili pričekati s prijavom nestanka. No kako se Borna nije pojavio sve do danas, prijavili su nestanak policiji.

Prema neslužbenim informacijama, iz razgovora s njegovim prijateljem, saznajemo da se Borna zadnji puta javio jučer prijatelju na Facebook i rekao da ovako više ne ide i da će svi tek kasnije čuti što se dogodilo. Prijatelj tvrdi da Borna nije osoba koja se voli svađati i da njemu nije slično ovakvo ponašanje. Tvrdi da prema njegovim saznanjima nije imao nikakvih problema, da se dobro slagao s roditeljima i da nije postojao niti jedan razlog za ovakav način odlaska od kuće bez pojašnjenja. Policija je danas krenula u potragu za 19-godišnjakom. 

>> Svakog ponedjeljka novi nestali: U RH traga se za čak 2502 osobe

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZV
zvjerko
21:42 12.03.2013.

sučut obitelji.zašto si to napravio ,tako lijep mlad tek počeo živit kako god da je zašto si svojim roditeljima i bližnjima učinijo toliku bol nedaj bože nikome.

AD
adolf
21:58 13.03.2013.

Na zalost ni prvi ni posljedni slucaj. Prolazimo pored ljudi s predrasudama i krivog uvjerenja misleci da je nase gledanje na sve oko sebe jedino ispravno i ne zauzimamo se nikad ili rijetko kad za poznanike prijatelje rodake a mnogima bi samo jedan prijateljski i dobronamjerni razgovor mogao itekako pomoci pa i zivot spasiti. Toga se obicno sjetimo kad je kasno . Moja velika sucut roditeljima i svima koji su ga voljeli.