SLUČAJ U NIZOZEMSKOJ

Nevjerojatan preokret: Završio u pritvoru nakon što je gledao emisiju o pljački u kojoj je sudjelovao

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Nevjerojatan preokret: Završio u pritvoru nakon što je gledao emisiju o pljački u kojoj je sudjelovao
18.11.2023.
u 12:32
Uhićen nakon što ga je supruga prepoznala na televiziji tijekom emitiranja "Opsporing Verzocht" emisije
Pogledaj originalni članak

Haška policija uhitila je 55-godišnjeg muškarca nakon što je njegova vlastita nepromišljenost dovela do otkrića njegove umiješanosti u pljačku zlatarnice. Muškarac, čije ime nije objavljeno, zatečen je u udobnosti svog doma u srijedu navečer dok je uživao u večeri pred televizorom. No, umjesto ugodnog programa, slučajni je sudionik postao glavni akter u emisiji "Opsporing Verzocht" (Neriješeni slučajevi), piše Fenix Magazin.

Emisija je prikazivala snimke pljačke zlatarnice koja se dogodila tijekom ljeta, a muškarac se prepoznao kao treći osumnjičenik u tom zločinu. Nažalost po njega, supruga je također gledala emisiju i odmah reagirala, pozivajući policiju i otkrivajući njegov identitet.

POVEZANI ČLANCI:

Policija iz okruga Scheveningen brzo je reagirala na dojavu supruge i uhitila muškarca, koji se sada nalazi u pritvoru. Istraga je u tijeku, a ovo neobično hapšenje pokazuje kako je javnost odigrala ključnu ulogu u razotkrivanju kaznenih djela putem popularne televizijske emisije.

"Opsporing Verzocht" je nizozemska verzija poznate TV emisije "Aktenzeichen XY… ungelöst" (Neriješeni slučajevi), čiji je cilj rješavanje neriješenih kaznenih djela uz pomoć informacija gledatelja. U ovom slučaju, supruga je bila ključna suradnica u dovođenju osumnjičenika pred lice pravde.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.