Kolumna

Ni Soros nije što je nekad bio, pa Tomašević živi na Trešnjevci u 40 kvadrata!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ni Soros nije što je nekad bio, pa Tomašević živi na Trešnjevci u 40 kvadrata!
26.05.2021.
u 10:33
Uistinu, zašto su desnici u Hrvatskoj 21. stoljeća puna usta Josipa Broza Tita i Jugoslavije, retorike “nevidljivih neprijatelja” i “plaćenika iz inozemstva” te glasovite propagande koja stiže upravo iz komunističkih kuhinja?

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 148

Avatar abakus
abakus
10:47 26.05.2021.

Šalite se, Rašović? Riječ je o tipičnoj ljevičarskoj propagandi i dodvoravanju ovcama. Živi u 40 kvadrata, vozi se na posao biciklom... jooooj kako to lepe zvuči... Činjenica je da tip ima 40 godina, bez djece, ne brine o nikome osim o sebi (a htio bi poziciju gradonačelnika jednog velikog grada!), našetavao se uokolo na tuđi račun, radio ništa nije (aktivizam nije rad). Nije ni faks uspio završiti, nego se morao prebaciti na onaj politički smjer osnovan za djecu komunista još u bivšoj državi tako da te lijenčine mogu bez muke i truda dobiti VSS. Nula od čovjeka. Da išta vrijedi, kupio bi već i sam stan od barem 80 kvadrata i imao barem troje djece plus solidnu ušteđevinu - tako rade uspješni, dobro obrazovani i marljivi mladi ljudi. Od ovog mrtvog puhala nikad ništa, samo hrpa ispraznih parola, kao što je i inače stvar kod ljevičara.

UD
udbas1
10:39 26.05.2021.

Koliko je u zivotu radio I pošteno zaradio, trebao bi biti negdje u parku na klupi.

Avatar dzambo
dzambo
11:01 26.05.2021.

''nevidljivi neprijatelji..pa ko je ono protestovao u ZG prije par god. i ti aktivisti vicu na sav glas TITO..TITO..TITO..nose komunisticke zastave od SSSR ...Yugoslavije, drugi majica sa srpom i cekicom...ona jedna partizansku JNA kapicu...crvene marame..pjevaju partizanske borbene pjesme i to sve zajedno a onaj im ''pod-vodje'' VILI M. dlanovi su mu se zarvenili od pljeskanja...mislim stvarno taj izvjestaj na TV postoji i onda se ''ne cudim'' kad su kako ovaj pise ''nevidljivi'' ZASTO GLAVNE TV medije nepustaju taj snimak protesta svaki par sati prije ovih izbora...?????...pa da vidimo onda ko je ''nevidljiv''....