josip leko:

'Nije bilo povišenih tonova zbog Milanovićeve odluke da smijeni Linića'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
'Nije bilo povišenih tonova zbog Milanovićeve odluke da smijeni Linića'
08.05.2014.
u 10:32
Razgovaralo se kako dobiti europske izbore. Osim SDP-ovih interesa zasad nema drugih, komentirao je Leko jučerašnju sjednicu Predsjedništva SDP-a
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Hrvatskog sabora, ali i Glavnog odbora SDP-a Josip Leko danas je rekao da će sjednicu Glavnog odbora stranke sazvati nakon izbora za Europski parlament 25. svibnja.

Dolazeći na Zasjedanje Simuliranog parlamenta ELSA u Saboru novinarima je rekao da će teme te sjednice tek dogovoriti. Kratko se osvrnuo i na sjednicu Predsjedništva SDP-a koja se održala večer prije te rekao da na njoj nije bilo povišenih tonova zbog odluke premijera Zorana Milanovića da smijeni ministra financija Slavka Linića. Kaže da se nije razgovaralo o podršci članova Predsjedništva premijeru.

- Razgovaralo se kako dobiti europske izbore. Osim SDP-ovih interesa zasad nema drugih – kazao je Leko.

>>UŽIVO Milanović ministrima: Dok sam ja premijer odgovarat ćete meni, a ne medijima!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar zabadalo5
zabadalo5
11:27 08.05.2014.

"Osim SDP-ovih interesa zasad nema drugih." - Lijepo ste vi to rekli. Ne bi li na prvom mjestu trebao biti interes naroda?!

Avatar Carrera
Carrera
11:36 08.05.2014.

nije bilo povišenih tonova jer nitko od vas nema hrabrosti išta mu reći u lice, ali zato iza leđa znati ogovarati. kako god bilo, ovo je početak kraja nesposobne kukuriku vlade,

Avatar Neron
Neron
11:01 08.05.2014.

Leko, da su letjele stolice na satanku, Vi biste rekli kako je sve bilo uobičajeno. Jedina stvar na koju vi pazite jest da se ne zamjerite nikome, kao i onaj Bauk, jer se još ne zna tko će u ovom sukobu iznijeti deblji kraj. Onda je bolje ništa ne reći kako bi se danas-sutra mogli opet slizati s "pobjednicima" i uhvatiti kakvu fotelju.