Preispituju Angelu Merkel

Njemačka podijeljena oko izbjeglica

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Njemačka podijeljena oko izbjeglica
22.01.2016.
u 09:40
Njemačka je podijeljena oko kancelarkine politike prema izbjeglicama.
Pogledaj originalni članak

Dugo vremena je Angela Merkel bila neprikosnovena šefica, i na čelu svoje stranke CDU (Kršćansko-demokratska unija) i za većinu Nijemaca.

A onda je odlučila otvoriti njemačke granice za izbjeglice i to je postala tema koja će odlučiti i o njezinoj sudbini.

Njemačka je podijeljena oko kancelarkine politike prema izbjeglicama. Po aktualnim istraživanjima, većina građana se protivi kursu šefice vlade i sumnja da će Njemačka uspjeti u prihvatu i skrbi oko došljaka. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Austrijska odluka o izbjeglicama je 'poziv na buđenje' Bruxellesu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:44 22.01.2016.

pa nije joj pala popularnost bezveze.svabe se osjecaju stanovnicima drugog reda kao i hrvati u hrvatskoj,francuzi u francuskoj,svedani u svetskoj itd. kriva je politika potopila europu

Avatar superhik74
superhik74
15:18 22.01.2016.

Njemacka je podjeljena na one kojima je ispran mozak I one kod kojih je ispiranje mozga bilo neuspjesno jer imaju zdrav razum pa su shvatili da ih je baba Angela nasamrila I unistila slijepo slusajuci naredjenja svojih sefova iz Londona I Washingtona. Slicne "podjele" imamo I u drugim drzavama ukljucujuci Hrvatsku.

SO
sonya
19:46 22.01.2016.

babetina je luda sto posto!!!!