KRIPTOVALUTA

Nova meme kriptovaluta Flockerz privlači pažnju u pretprodaji: Sljedeća velika meme kriptovaluta?

Nova meme kriptovaluta Flockerz privlači pažnju u pretprodaji: Sljedeća velika meme kriptovaluta?
17.10.2024.
u 09:59
Pogledaj originalni članak

Ekosustav Flockerz projekta, nazvan Flocktopia, zamišlja živahan, zajednički orijentiran svijet koji želi revolucionirati DAO (Decentralizirane Autonomne Organizacije) prostor aktivnim poticanjem korisničkog angažmana.

Dok Bitcoin doživljava dramatične oscilacije vrijednosti posljednjih tjedana, velik broj meme kriptovaluta dobiva na popularnosti kao bolje kratkoročne investicijske opcije. Flockerz, novo lansirana meme kriptovaluta, iskoristila je svoju kreativnu priču kako bi privukla publiku i postala jedna od najtraženijih pretprodaja meme kriptovaluta na tržištu trenutno.

Opći tržišni sentiment nije negativno utjecao na pretprodaju jer je projekt u kratkom vremenu uspio prikupiti gotovo 500.000 dolara.


Uzbudljiva priča koja objašnjava projekt


Priča o Flockerzu, predstavljena kroz narativ u stilu stripa, pruža kreativan način objašnjavanja osnovne funkcionalnosti projekta, koja se temelji na inovativnom mehanizmu „Glasaj za zaradu“ (Vote to Earn).

Priča prati uspon i pad kralja "ptice" i njegovog jata, što simbolizira nestabilnost centraliziranog vodstva i njegov utjecaj na širu zajednicu. U početku je „Kralj“ vladao nadmoćno, ali njegovo se kraljevstvo raspalo, ostavljajući zajednicu u kaosu. Ovo simbolizira centraliziranu strukturu moći u kojoj samo nekoliko njih ima koristi, što na kraju dovodi do neuspjeha i nestabilnosti.

Kao odgovor na to, priča zatim prelazi na trenutak kada kralj odustaje od svoje moći i prepušta je zajednici, omogućujući svima da sudjeluju u donošenju odluka putem sustava "Glasaj za zaradu". Na taj način, Flockerz uvodi egalitarniju strukturu gdje zajednica glasuje o ključnim odlukama, na kraju od čega imaju koristi svi članovi.

Priča prikazuje ujedinjenu zajednicu koja surađuje na rastu, učvršćujući koncept decentralizirane moći koja vodi kolektivnom uspjehu. Ova metafora odražava suštinu cilja Flockerza: promjenu dinamike moći s centraliziranih autoriteta na model vođen zajednicom, gdje su korisnici nagrađeni za sudjelovanje u odlučivanju.

Ova zanimljiva priča pokazuje kako izravan angažman zajednice potiče napredak projekta, doprinoseći njegovoj širokoj privlačnosti.


Što Flockerz želi postići


Ekosustav projekta Flockerz, nazvan Flocktopia, zamišlja živahan, zajednički orijentiran svijet koji ima za cilj revolucionirati DAO prostor aktivnim poticanjem angažmana korisnika.

Primarni cilj Flockerza je izgraditi decentraliziranu entitet u kojem je zajednica u središtu svih procesa donošenja odluka. S vizijom stvaranja istinski demokratskog modela upravljanja, projekt uvodi inovativni mehanizam "Glasaj za zaradu", u kojem članovi zajednice zarađuju nagrade sudjelovanjem u glasovanjima.

Ova glasovanja mogu obuhvaćati bilo što, od jednostavnih odluka zajednice do velikih anketa o političkim ili strateškim pitanjima, pri čemu svako glasanje ima potencijal za stvaranje vrijednih uvida i podataka.

Izgrađen na Ethereum blockchainu, Flockerz naglašava transparentnost i sigurnost, jer je prošao revizije vodećih firmi kao što su Coinsult i SolidProof. Narativ projekta, poznat kao „Flocktopia“, odražava duh decentralizacije pričajući priču o podijeljenoj moći, kolektivnom rastu i naprednoj zajednici.

Ovaj koncept privukao je pažnju istaknutih kripto influencera poput ClayBroa, koji sa svojih preko 130 tisuća pretplatnika podržava potencijal projekta za postizanje 100x povrata u budućnosti.

Trenutno je domaći token Flockerza, nazvan FLOCK, procijenjen na 0,005724 USD, a pretprodaja se približava oznaci od 500 tisuća dolara, brzo se krećući prema cilju od 770.120 dolara. Osim poticaja za glasovanje, Flocktopia nudi i velike nagrade za staking, s godišnjim prinosom (APY) većim od 3000%, što predstavlja privlačnu priliku za rane investitore.

Ovaj postotak će, međutim, s vremenom opadati, naglašavajući vrijednost ranog sudjelovanja u projektu. Kombinacija pristupa orijentiranog na zajednicu, kreativne priče i impresivnih preporuka pozicionira Flockerz kao jedan od najperspektivnijih DAO-fokusiranih meme projekata u ovom trenutku.


Kako kupiti FLOCK


Za one koji su zbunjeni procesom kupnje FLOCK tokena u tekućoj pretprodaji, evo jednostavnog korak-po-korak vodiča:

Korak 1 – Posjetite službenu web stranicu: Idite na službenu web stranicu Flockerza, pazeći da unesete točan URL kako biste izbjegli phishing stranice.
Korak 2 – Pristupite pretprodaji: Na početnoj stranici pronađite odjeljak pretprodaje i kliknite na "Poveži novčanik".
Korak 3 – Provjerite stanje novčanika: Provjerite ima li vaš povezani novčanik dovoljno kriptovalute za pokrivanje kupnje i potrebnih naknada za gas.
Korak 4 – Kupite FLOCK tokene: Unesite željeni iznos tokena, kliknite na "Kupi" i odobrite transakciju putem svog novčanika.
Korak 5 – Primite tokene: Nakon završetka pretprodaje, vaši kupljeni FLOCK tokeni bit će izravno položeni u vaš novčanik. Možete odabrati staking tokena FLOCK za izvrsne prinose ako to želite.

Za više informacija o projektu i najnovije ažurirane informacije, možete pratiti društvene mreže projekta na Twitteru i Telegramu.

Posjetite Flockerz

POŠTIVANJE KANONSKIH PROPISA

Zbog sumnji na zlostavljanje udaljen popularni franjevac sa Svetog Duha

Poštivajući interes javnosti, provincija poziva medije da se prilikom izvještavanja o ovom događaju suzdrže od otkrivanja detalja mogućeg kaznenog djela kako bi poštivali sve zakonske odredbe i zaštitili sve dionike te civilnim vlastima omogućili provedbu sveobuhvatne istrage u čemu će imati punu podršku i suradnju cijele Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca“, piše u priopćenju

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr