VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA

Nova predaja naoružanja zaostaloga iz Domovinskog rata, policiji stiglo 6 dojava

Foto: Ilustracija/Damir Spehar/PIXSELL
Bjelovar: Održana modernizacija kampanje "Manje oružja, manje tragedija"
06.02.2023.
u 13:33
Policijski službenici predali su predano oružje, streljivo i eksplozivna sredstva i pohranili u skladište policijske uprave do uništenja
Pogledaj originalni članak

Iz PU vukovarsko–srijemske su izvijestili o novim dragovoljnim predajama naoružanja zaostaloga iz Domovinskog rata. Prema navodima policije od 26. siječnja do 06. veljače 2023. godine policijski službenici protueksplozijske zaštite PU vukovarsko-srijemske postupali su u tri dojava o dragovoljnoj predaji te u tri dojave o pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava.

- Policijski službenici su sa šest lokacija na siguran način izuzeli ukupno jednu automatsku pušku, šest komada spremnika za automatsku pušku, tri ručne bombe, 1,2 kilograma vojnog eksploziva (TNT), pet komada detonatorskih kapisli, četiri komada štapina, dijelove od automatske puške i 325 komada streljiva raznovrsnih promjera – navode iz policije. 

Dodaju kako su policijski službenici preuzeli predano oružje, streljivo i eksplozivna sredstva i pohranili u skladište policijske uprave do uništenja.

>> VIDEO Policija javnost o događajima na Platku izvijestila tek treći dan nakon upita novinara

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.