SRBIJANSKA MAFIJA

Novi detalji o kući strave Velje Nevolje: U stroju za mljevenje mesa pronađeni DNK uzorci žrtava

Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL
Beograd: Policijski pretres vikendice Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja
Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL
Beograd: Policijski pretres vikendice Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja
Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL
Beograd: Policijski pretres vikendice Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja
10.05.2021.
u 14:38
Prema riječima srbijanskog ministra policije, ova "ubilačka grupa" ljude je mučila i ubijala i na kraju mljela njihove ostatke
Pogledaj originalni članak

Isplivali su novi jezivi detalji o brutalnostima mafijaškog klana Veljka Belivuka, koji je u veljači uhićen u Srbiji. Naime, Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije izvijestilo je da su u kući u Beogradu koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pronašli više DNK uzoraka različitih žrtava.

- Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se, osim oružja i eksploziva, nalazio industrijski stroj za mljevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova i Tužiteljstva za organizirani kriminal potvrdili su da se u tom stroju nalazilo više DNK uzoraka različitih žrtava tog klana - rekao je srbijanski ministar policije Aleksandar Vulin, prenosi Blic.

Prema njegovim riječima, ova "ubilačka grupa" ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mljela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Osim Belivuka, poznatijeg i kao Velja Nevolja, u najvećoj policijskoj akciji u posljednjih deset godina koja se u Srbiji odvila u veljači, uhićeno je još 15 članova grupe, a među njima je i njegov najbliži suradnik Marko Miljković. Svi oni uhapšeni su dok išli spaliti vozila koja su koristili za izvršenje kaznenih djela.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Mali Berica
Mali Berica
14:50 10.05.2021.

U Srbiji se zadnjih 5 godina dogodilo čak 150 profesionalnih ubojstava, da ne spominjem devedesete kada se događalo nevjerojatnih 300 mafijaških ubojstava svake godine. Vjerovali ili ne u Srbiji je zadnjih 30 godina ubijeno pedesetak političara, navijači se međusobno ubijaju automatskim puškama, premlaćuju se novinari, žene, itd. Srbija je krcata Zemunske mafije, Pink Pantera, Arkana, Legije, Giške, Šešelja, kapetana Dragana, Šarića, Joce Amsterdama, Golubovića, Olivere Ćirković, Velje Nevolje i ostalih bandita. Srbi su definitivno poseban narod, a dokaz su Big Brother, Parovi, Farme, Maldivi, Novalije i tko zna koliko još takvih reality emisija koje traju 24 sata na dan 365 dana u godini, da ne spominjem youtube koji su zatrpali nevjerojatnim pričama o tome kako su za vrijeme bombardiranja obarali avione urokljivim očima, zatim zemlja ravna ploča, pa bijeli tragovi na nebu, haarp, itd. Srbija kako stvari stoje neće biti spremna za EU još 500 godina, bilo kako bilo ne zanimaju nas već 30 godina i nikada više nas neće zanimati. Zbogom

SI
sisavac
14:57 10.05.2021.

srbija je država u kojoj su prije 15-20 godina likvidirani svi šefovi mafije, podzemlja, od strane države i dijela novog vodstva podzemlja. jedina koja je očistila podzemlje stasalo u ratu 90-ih, da bi prazninu popunila nova mlada ekipa, puno brutalnija. pogledati film 'do koske' i sve će vam biti jasno. ni mi u hrvatskoj se nemamo čemu veseliti, kod nas se šetaju i međusobno ubijaju crnogorski klanovi, švercamo tone i tone kokaina... narodi bivše juge se zaglupljuju emisijama kako navodi mali berica.

DU
Deleted user
17:50 10.05.2021.

Previše su gledali "Obitelj Soprano". Sad će u zatvoru imati priliku iskusiti malo "Oz"-a.