DOBILI PREKRŠAJNU PRIJAVU

Novi incident kod Severina: Prijatelji nasilnog načelnika napali dječaka (15) i njegovu majku (38)

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Novi incident kod Severina: Prijatelji nasilnog načelnika napali dječaka (15) i njegovu majku (38)
18.08.2023.
u 09:38
Cijeli incident dogodio se oko 3.50 sati na sam blagdan Velike Gospe, izvijestila je bjelovarsko-bilogorska županija, i to u Novoj Rači nedaleko od Severina
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Hrvatskom odjeknula vijest o nasilnom načelniku Severina Žarku Žgeli koji je fizički napao vlasnicu kafića, što je sve bilo snimljeno i nadzornim kamerama, policija je izvijestila o novom slučaju napada, a navodno se radi o prijateljima načelnika.

Cijeli incident dogodio se oko 3.50 sati na sam blagdan Velike Gospe, izvijestila je bjelovarsko-bilogorska županija, i to u Novoj Rači nedaleko od Severina. 

- Na sajmištu gdje se održavalo javno okupljanje, u pokretnom ugostiteljskom objektu 24-godišnjak je bez povoda najprije vikao i galamio, a potom se unosio u lice i rukama odgurivao 15-godišnjaka u čiju obranu je došla 38-godišnja majka - navela je policija pa dodala kako je potom 24-godišnjak napao i nju. Zbog toga se umiješao i 32-godišnjak kojeg je 24-godišnjak udario šakom u glavu. 

- Potom ga je napao i 24-godišnjakov brat koji ga je više puta udario po glavi i tijelu te ga srušio na stol. Obojica su pali na pod gdje su ih konobari i gosti razdvojili i spriječili daljnji sukob - dodala je policija. 

POVEZANI ČLANCI:

RTL Danas doznao je kako se radi o prijateljima načelnika Žgele koji su bili snimljeni nadzornom kamerom iste večeri kada je i Žgela napao vlasnicu kafića. Policija je potvrdila kako su 24-godišnjak i njegov 27-godišnji brat su privedeni gdje su bili zadržani, a bili su pod znatnim utjecajem alkohola, dok će protiv njih biti podnijeta prekršajna prijava. 

>> VIDEO Pijan mlatio ženu ispred kafića: Nasilnog načelnika pustili na slobodu


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar _ZBREGOV
_ZBREGOV
10:35 18.08.2023.

što je sa nasilnicom čedomorkom?

ER
erosaonogasvijeta
16:43 18.08.2023.

Takav napad treba najostrije osuditi, mozda bi bilo mudro da Grcki sud odradi svoj posao?