Novi prosvjed bivših radnika

Agonija radnika Croatia Zadar linea traje 15 godina

Foto: Frane Šarić
Agonija radnika Croatia Zadar linea traje 15 godina
26.03.2015.
u 10:44
Za našu agoniju kriva je predsjednica Trgovačkog suda, županijski državni odvjetnik koji nas nije htio ni primiti, a i Dinko Cvitan spav, rekao je Predrag Dušević
Pogledaj originalni članak

Bivši radnici nekadašnjeg zadarskog autobusera Croatia Zadar line prosvjedovali su ispred bivšeg tvorničkog kruga jer ni nakon 15 godina nisu dobili preko 4,5 milijuna kuna za otpremine. Uz to ni danas nisu riješeni sporovi oko imovine CZL-a vrijedne oko 100 milijuna kuna.

- Za našu agoniju kriva je predsjednica Trgovačkog suda, županijski državni odvjetnik koji nas nije htio ni primiti, a i Dinko Cvitan spava. Nekom je u interesu da ovo ovoliko traje i da kaznene prijave protiv Uprave stoje u ladicama - rekao je bivši radnik CZL-a, Predrag Dušević.

- Ohrabreni smo što nam je na pismo odgovorila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je od ministra Orsata Miljanića tražila konačno okončanje postupaka - rekao je Vedran Uranija pravni zastupnik SSSH. 

>> Sporo pravosuđe koči 4,5 milijuna kuna radničkih potraživanja u CZL-u

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.