news international

Novo nedjeljno izdanje Sun on Sunday kreće idućeg vikenda

Foto: AFP/PIXSELL
Novo nedjeljno izdanje Sun on Sunday kreće idućeg vikenda
20.02.2012.
u 08:34
Rupert Murdoch u e-mailu zaposlenicima najavio je svoj dolazak u London kako bi nadgledao pokretanje.
Pogledaj originalni članak

Sun on Sunday, novi britanski nedjeljni tabloid šefa News Corporationa Ruperta Murdocha, s objavljivanjem kreće idućeg vikenda, prenosi BBC.

Murdoch je u e-mailu poslanom zaposlenicima najavio svoj dolazak u London kako bi nadgledao pokretanje. News International, britanska podružnica američkog News Corporationa, u prošlosti je već objavljivao posebno nedjeljno izdanje, News of the World, no ono je ugašeno prošle godine zbog skandala s prisluškivanjem poznatih osoba. No nije sve stalo na prisluškivanjima – od studenog prošle godine desetero je novinara i direktora Suna uhićeno zbog sumnji u podmićivanje javnih dužnosnika.

Murdoch je sjedište News Internationala posjetio u četvrtak i tom prilikom novinarima iskazao "nepokolebljivu potporu". Uhićenim novinarima Suna ukinuo je suspenziju, no isto tako poručio da "ilegalne aktivnosti jednostavno ne mogu i neće biti tolerirane".

Glavni izvršni direktor News Internationala Tom Mockridge u internom je dopisu podsjetio na iskazanu namjeru News Corporationa o temeljnoj izmjeni načina poslovanja te poručio da je ovo novo izdanje najjača potpora kojoj su se mogli nadati.
– Ovo je naš trenutak. Uvjeren sam da će svaki od nas iskoristiti priliku da se uozbiljimo i iznjedrimo novu zoru za Sun ove nedjelje – piše u Mockridgeovu dopisu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JA
jaruzelskia
09:23 20.02.2012.

Prvi!

JA
jaruzelskia
09:29 20.02.2012.

A kog briga u Hrvatskoj za najcrnju, senzacionalističku i desničarsku novinu i zemlje koja ne podnosi niti EU, niti Hrvatsku? Oni toleriraju/podnose samo same sebe (i to jedva...) i svoje gazde Amerikance. K tome, zašto VL piše o kriminalcima u ovoj rubrici umjesto u rubrici Crna Kronika?