POKUŠAJ UBOJSTVA kod varaždina

Nožem ubola 27-godišnjeg nevjenčanog supruga u bubreg i pobjegla

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Nožem ubola 27-godišnjeg nevjenčanog supruga u bubreg i pobjegla
17.01.2022.
u 12:22
Žena je nakon počinjenog kaznenog djela pobjegla, ali je naknadno oko 16 sati pronađena i uhićena - kažu u PU varaždinskoj koja provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju.
Pogledaj originalni članak

Operativno-komunikacijski centar PU varaždinske zaprimio je jučer dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je njihova ekipa izašla na intervenciju u Gornje Vratno, gdje je muškarac star 27 godina zadobio ubodnu ranu nožem u predjelu bubrega.

Očevidom je utvrđeno da je istog dana oko 12.30 sati 28-godišnja žena nožem nanijela ubodnu ranu u predjelu bubrega svojem 27-godišnjem nevjenčanom suprugu.

- On je u strahu od daljnjeg napada uspio pobjeći iz kuće te je zatražio pomoć, a nakon ukazane liječničke pomoći prevezen je u Opću bolnicu Varaždin, gdje je zadržan na liječenju i trenutno je van životne opasnosti. Žena je nakon počinjenog kaznenog djela pobjegla, ali je naknadno oko 16 sati pronađena i uhićena - kažu u PU varaždinskoj koja provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Policija je zabilježila još jedan napad. Na parkiralištu ugostiteljskog objekta u Varaždinu došlo je do narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način od strane više osoba koje su fizički napale dvojicu 21-godišnjaka. Jedan od dvojice napadnutih je zadobio ozljede glave te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin i zadržan na daljnjem liječenju, dok drugi 21-godišnjak nije zadobio vidljive ozljede. Dosad je utvrđen identitet jednog od počinitelja, 16-godišnjeg maloljetnika, dok se za ostalim i dalje traga.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mirkec68
17:19 17.01.2022.

Mislim da se kaze Dečko