samoubojstvo?

Bosanskohercegovački tajkun pronađen mrtav

Foto: Zoran Grizelj/Pixsell
Bosanskohercegovački tajkun pronađen mrtav
23.05.2015.
u 10:52
Bio je član Nadzornog odbora Privredne banke Sarajevo te vlasnik dionica banke. Osim toga, bio je vlasnik i suvlasnik nekoliko tvrtki
Pogledaj originalni članak

Bosanskohercegovački tajkun Nusret Čaušević, koji je nestao početkom tjedna, pronađen je jutros mrtav u blizini Sarajeva.

Za Klix.ba vijest je potvrđena iz MUP-a Kantona Sarajevo. Čaušević je najvjerojatnije počinio samoubojstvo pištoljem. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u njegovom automobilu na Borijama istočno od Sarajeva. Poduzetnik je nestao u ponedjeljak, a obitelj je nestanak prijavila u četvrtak ujutro.

Bio je član Nadzornog odbora Privredne banke Sarajevo te vlasnik dionica banke. Osim toga, bio je vlasnik i suvlasnik nekoliko tvrtki. SIPA je prije dvije godine protiv njega i nekoliko suradnika pokrenula istragu zbog sumnje u organizirani kriminal, zloupotrebu službenog položaja i ovlasti te pranje novca.

>>Kasparov optužio BiH za izdaju jer ga nisu podržali za šefa FIDE-a

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

AN
anticenzura
11:18 23.05.2015.

Aha, sve indicije vode ka samoubojstvu. Ubio se covjek od pustog bogatstva.

UN
unbekant
13:18 23.05.2015.

samoubistvo iz zasjede,puko si u ledja..........

PR
prsamilansk
21:49 23.05.2015.

Joooj kad će si više naši tajkuni početi pucati u glavu.