SAD

Obama ide u veliku obrazovnu reformu

Obama ide u veliku obrazovnu reformu
VL
Autor
Hrvoje Dečak
14.03.2010.
u 16:33
Obama ističe da će se njegovim planom decentralizirati reforma školstva. Vlada će postaviti visoke standarde, ali će škole na lokalnoj razini imati fleksibilnost u ostvarenju tih ciljeva
Pogledaj originalni članak

Američki predsjednik Barack Obama predložit će Kongresu ambicioznu reformu sustava američkog obrazovanja. U redovitom obraćanju građanima, Obama je rekao da će njegov plan pomoći da svi učenici koji završe srednju školu budu spremni za koledž i buduću karijeru. Obama ističe da će se njegovim planom decentralizirati reforma školstva. Vlada će postaviti visoke standarde, ali će škole na lokalnoj razini imati fleksibilnost u ostvarenju tih ciljeva.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
milic
19:06 14.03.2010.

OBAMA je u velikoj nevolji zbog NASA kojoj ne dostaje kapitalna moc i zastarjela tehnologija zbog nedostatka kompetencije, i jos su prisiljeni zataskivati tu svoju slabost. NASA je prisiljena da i dalje manipulira sa politicarima da bi lakse dosli do nekog kapitala da na mehanicki prezivi sto dulje bez UCINKOVITOSTI, jer su privatni mocnici nadmasili sa svojom KOMPETENCIJOM nasine strucnjake.