izbori

Obamina Michelle popularnija je od Romneyeve supruge Ann

Foto: 'Dominic Lipinski'
'US First Lady Michelle Obama (R) and US ambassador in Great Britain Louis Susman arrive at a reception at the Buckingham Palace, in London, on July 27, 2012 to welcome Heads of State and Heads of Gov
Foto: Reuters/Pixsell
Mitt and Ann Romney (1)
Foto: AFP/PIXSELL
barack obama (1)
16.09.2012.
u 20:29
Prema posljednjim istraživanjima, Obama može očekivati 320 elektorskih glasova, sasvim dovoljno za pobjedu
Pogledaj originalni članak

Supruge dvojice predsjedničkih kandidata, Michelle Obama i Ann Romney prema posljednjim su istraživanjima javnog mnijenja stekle veliku popularnost. No, i ovdje je Obamin tabor u prednosti. Naime, nakon što je održala svoj govor na konvenciji Demokratske stranke, čak 61 posto sigurnih birača o njoj ima pozitivno mišljenje, pokazalo je istraživanje koje su proveli televizijska kuća CBS News i dnevni list The New York Times.

I Ann Romney je uspjela privući birače, ali nju i dalje prati drugi problem – sigurni birači i dalje smatraju da znaju premalo o njoj, i to čak 53 posto ispitanih. No, od onih koji o njoj imaju jasno mišljenje 32 posto je vidi u pozitivnom svjetlu. Posljednje informacije govore da Obama vodi u 10 od 12 saveznih država koje su ključne za pobjedu te da ovog trenutka može očekivati oko 320 elektorskih glasova, što je sasvim dovoljno.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
08:49 17.09.2012.

"Obamina Michelle popularnija je od Romneyeve supruge Ann" ... u Africi ... strava ...